Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka1111

D E B I L ???

Polecane posty

Gość agnieszka1111

witam. od kilku lat mam chłopaka, którego bardzo kocham, on mnie tez Moim problemem jest to, że on ( karol) zbiera kapsle. wbrew pozorom, nie jest to drobny problem. Ostanio poświeca mi mało czasu, znacznie mniej niż kiedyś. Już od kilku miesięcy spotykamy się tylko 2 razy w tygodniu po godzine ( wczesniej było codziennie średno na 3h) . Teraz wymiguje sie od spotkań, twierdząc że idzie na dwór szukać kapsli. I nie kłamie, potwierdza to jego mama . sama śledziłam go ze 4 razy i rzeczywiście chodził po trawnikach i szukał kapsli, biegał miedzy krzakami i drzewami jak psychol ;/ nie wiem jak do niego przemówić... próbowałam z nim porozmawiać ale nic sie nie zmienia... co mam zrobić, żeby w końcu sie opanował?? kupić mu krate piw? heh...

Gość to ta zielona
znajdz mu inne hobby :P przyjemniejsze :P

Gość agnieszka1111
nie da rady ;/ nawet te najbardziej 'fascynyjące' dla mężczyzn nie interesują go. myslicie że on zwariował??

Gość ależ nie nie myśl tak
według mnie to bardzo inteligentny człowiek, on z tych kapsli czyta treść, po czym analizuje i pisze na blogu

Gość The sprinter
Kamil robi z miłości.....pragnie zapewne zebrać taka ilość kapsli aby po ich przetopieniu wybudować rakietę która pomgniecie za ocean na piękna wyspę na której będziecie już tylko razem do końca długo i w szczęściu!

Gość Dr Zinasky
Chmm to interesujące. A moglabys to rozwinąć? Czy mówił Ci w jakim celu to robi? Gdzie gromadzi te kapsle? Co z nimi robi dalej? Jeśli to się opiera na gromadzeniu samym w sobie dla liczby czy jakiego innego rezultatu to być może świadczy to o jakichś problemach nerwicowych,ludzie czasem robią by rozładować napięcie wiele rzeczy np liczą coś nieustannie albo myja dłonie lub sprzątają itd czasem może to przybrać taka dziwna w odbiorze postać ale kategorycznie nie należy tego traktować jako tzw ultra kuku On jest zupełnie normalny. Ale jeśli możesz to opisz to szerzej.

Gość asddsa
prowo albo mają po 15 lat ;)

Gość agnieszka1111
czuję się bardzo wzdęta i nie mogę się porządnie wygazować od kilku dni ale czuję, że jak łupnę to zagazuję okolice i świnki z okolicznej chlewni padną na zawał a kolekcja kapsli mojego faceta wpadnie pod jadący tramwaj numer 9