Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

My faceci również jesteśmy bardzo uczuciowi!

Polecane posty

ale ja ciebie tak.tzn z kafe,czytalam wiele razy twoje wypowiedzi i wczesniej byles inny a teraz cos z toba nie tak jest.

no wlasnie cos sie zbuntowany zdajesz ostatnio.ale nie daj soba tak latwo manipulowac,lubilam cie gdy byles soba.teraz mieszasz sie z innymi naburmuszonymi forumowiczami a wczesniej tak nie bylo.choc jest tu pare fajnych osob.ale tylko pare.

Gość gangrenis
zgadza się , aby było lepiej to musiało być gorzej a przez kilka ostatnich dni i wieczorów ona bardzo mnie przepraszała za swoje zachowanie i powiedziała, że to nigdy się nie powtórzy ale musiałem jej zajebać teraz i kilka dni wcześniej , mało tego , wtedy to mnie tak wkurzyła, że zlałem ją , to znaczy musiałem ją obsikać i dobrze, że wtedy nie broniła się

Metalówa,tak sądzisz? Z tym,że ja się wcale wiele nie zmieniłem. Kiedy mam okazję,to zawsze szepnę w smutnym temacie dobre słowo i jakoś chwilkę porozmawiam. Nigdy nikogo nie obraziłem. "a teraz to istne dnoo.." Mogłabyś mi namiać co dokłądnie w moim zachowaniu jest złe? Serio,może byc krytycznie ale niech będzie szczerze. Zawsze takie rzeczy lepiej wiedzieć,może ich unkinę następnym raem.

to nie ma byc dla mnie tylko powinno dla ciebie...nie mozesz zmienic sie z fajnego faceta w totalnego dupka tylko dlatego ze ktos nie zaakceptowal twojego zdania na jakis tam temat....jesli ktos sie nie liczy z twoim zdaniem to znaczy ze ma niski poziom i nie warto sobie taka osoba glowy zawracac a tym bardziej zmieniac sie do tego stopnia.potrafiles sie wyroznic i ludzie cie za to cenili a teraz jestes jak oni.uwazasz ze tak jest lepiej??przemysl to.

z twoich wypowiedzi czuc bunt,agresje,lekcewazenie.same zle emocje.a kiedys czuc bylo dojrzalosc emocjonalna i byles taki ze przyjemnie sie ciebie czytalo.teraz jestes jak reszta tych zbuntowanych ludzi czekajacych zeby komus w jakis sposob dogryzc.

Nie,dobrze wiem,że to jest gorsze i czasami nawet chamskie,ale jakoś po kilku opiniach zacząłem traktować Kafe tak jak Kafe mnie-troszkę bardziej na luzie i funie. Dzięki Kotek,wezmę sobie Twoje słowa do serca.

kafe trzeba traktowac na luzie ale nie zmieniaj stylu ze swietnego na gorszy.bylo bardzo dobrze a teraz widac ze cos ci zalazlo za skore.

Gość Do lukasz
jeśli zostały ci jakieś dobre emocje, to się podziel

Gość Do lukasz
Wobec tego wierzę w temat Twojego topiku ;)

Gość Do lukasz
..i dobrze, że nie trafiłeś do tego klasztoru :)

Gość Do lukasz
Czyżby radość? Też pozytywna emocja ;)

Gość Do lukasz
to sobie trochę jej wezmę. Tak Cię zachwalają ;)