Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miyuki

Do WSZYSTKICH MATEK na kateferii

Polecane posty

Witam. W ramach studiów na socjologii na UŚ prowadzę testy tst (testy badające tożsamość człowieka). Zwracam się z wielką prośbą do wszystkich Mam na kafeterii gdyż temat mój dotyczy zmiany tożsamości kobiety po urodzeniu dziecka. Ankieta jest łatwa i szybko się ją wypełnia. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Waszą pomoc. w odpowiedziach można podawać zarówno rzeczowniki jak i przymiotniki. (jestem matką , jestem szczęśliwa) Gdybyście były tak dobre i znalazły czas na wypełnienie danej ankiety, to proszę odesłanie jej na mój mail : martynatyszczak@gmail.com a oto ankieta http://wyslijto.pl/files/pre_download/hieea0zl6k

wrzucam ankiete tutaj jeśli komuś łatwiej będzie wypełnić 'na miejscu'. Jesteśmy studentami socjologii pierwszego roku studiów magisterskich uzupełniających na Uniwersytecie Śląskim. Prowadzimy badania na temat: ‘Zmiany tożsamości zachodzące u kobiet, które zostały matkami’. Ankieta jest anonimowa i służy tylko celom naukowym. Prosimy by odpowiedzi były podawane w takiej kolejności w jakiej pojawiły się w Pani myślach, a wszystkie podane pola zostały zapisane w celu zwiększenia skuteczności badań. I Kim Pani była zanim urodziła Pani dziecko? 1. 2. 3 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. II Kim Pani jest po urodzeniu dziecka? 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. III Wiek : Ilość posiadanych dzieci : Wiek posiadanych dzieci : Stan cywilny a) Mężatka b) Narzeczona c) W wolnym związku d) Samotna e) Wdowa Zajęcie : a) Pracuję b) Zajmuję się domem c) Jestem na zwolnieniu macierzyńskim d) Studiuję/Uczę się

Gość upssss
durnota i tak pracy dla was nie ma