inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Ja zawsze śpie ze swoją maskotką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Ocipiałeś z tą kupą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja śpię z jaśkiem Napisano Styczeń 6, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I want out Napisano Styczeń 6, 2010 Ja śpie z takim długim kolorowym jamnikiem :D Mam go od ok 16 lat i tak się przyzwycziłam, że nie umiem go "odstawić" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boskomijest Napisano Styczeń 6, 2010 tak ja mam krówkę(pluszową) od niedawna i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zasada 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Mam 20 lat i bez mojej maskotki ciezko mi zasnac! musze z nia wszedzie jezdzic.. Rany jaka wiocha.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Tego misia mam od 5 roku życia, już się do niego przyzwyczaiłem........... gdy już ide spać to często przed snem puszczam sobie jakąś bajke na dvd lub video............ z jaśkiem? taką małą podusią? czy............? z jamnikiem? to musi być ciepły w łóżku...........:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja śpię z jaśkiem Napisano Styczeń 6, 2010 Z jaśkiem podusią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Domyśliłem się........... ja mam wielkie łóżko........ na którym śpie sam.......a i tak wydaje mi się za mało...........od razu mówie to małżeńskie łoże:D i mam mnóstwo poduszek koło siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Wolałabym z czymś innym spać, ale na razie pozoztał mi misiek;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja Nina 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Pozdrawiamw takim razie Właściciela i maskotkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Odpisali tylko że mają problemy z jakimś panelem i trzeba poczekać....... nie wiadomo ile to potrwa :(...................... a co Ty nie jesteś już Panią Oddziałową....................... :)??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 drugs--------------to z czymś to z czym?....... lub może z kim?:P incognito........... dziękuje......... właśnie powiedziałem o tym swojemu misiowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Styczeń 6, 2010 oczywiście. służy mi za poduszkę. posiadam 3 miśki. jeden to miś-obwiś, ma 20 lat. drugi nazywa się tadeusz, a trzeci boguś :D boguś jest ślicznym, jasnobrązowym misiem z dłuższymi kłaczkami, tadzik jest biały i ma brązową kokardkę, ale jest nieduży. miś obwiś jest największy :D różowy z niebieskim torsem i różową twarzą + kończynami. ucho mu odpadło i gąbka wypada, więc rano mam jej pełno we włosach :D jestem pierdolnięta, wiem :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Z jednej strony wszystko jedno:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 robaczku stęskniłem się za Tobą.................. :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Styczeń 6, 2010 po stopce poznałam, że to ty :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 łazienka menstruacyjna-------------> dobrze :) robaczek....... może wymyśle stope specjalnie dla Ciebie :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Styczeń 6, 2010 no niestety. wypierdalam w półprzysiadach. zajrzę tu jutro, czy nikt mnie nie wyśmiał :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Styczeń 6, 2010 inteligentny inaczej- czekam i będę ci obserwować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 inteligentny inaczej?:D:P łazienka-----> nie ma za co...... a czemu się podszywałeś pod.........?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Oddziałowa_ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Pisz śmiało, pod kogo miałem się podszywać [tyle tego było ...nie, żartuję oczywiście ...] O Panią Jenzor chodzi? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Oboje wiemy że chodzi o kogoś bardziej wyjątkowego niż Pani Jenzorek?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiki2211 0 Napisano Styczeń 7, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach