Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizarzystkaaa

angielski - proszę o pomoc pilne

Polecane posty

Gość wizarzystkaaa

~Bardzo prosiłabym o przetłumaczenie tych zdań. Bardzo prosze, to ważne a ja niestety nie umiem dobrze tego języka. Myśle że bedziecie tak mili, dla wielu z was to żaden problem. ;););):) chodzi o pozytywne strony danej reklamy w gazecie: 1. Tytuł reklamy jest charakterystyczny dzieki czemu/ dlatego przyciąga uwagę czytelnika. Litery są duże i kolorowe a główne hasło jest wesołe i zabawne. 2. Na reklamie widzimy zdjęcia; prawdopodobnie rodziny lub przyjaciół. Czytelnik utożsamia się z osobami na tym zdjęciu. 3. Reklama prasowa jest jednym z najlepszych sposobów komunikowania czytelnikiem. 4. Słowo pisane jest bardziej wiarygodne i wzbudza mniej wątpliwości niż reklamy w TV 5. Reklama przekazuje bardzo szczegółowe informacje o produkcie. 6. Reklama zachęca do kupienia tego produktu. Budzi zaufanie.

Gość no yy nie dzis..
jutro jak dasz to ci to napisze dzis mi sie nie chce ;)

Gość wizarzystkaaa
ale ja potrzebuje na dziś ;( ploseee...

Gość tarzan - banan
1. So, title of advertising is characteristic draw attention reader that / dzieki. Letters are big and color but main password (motto) is gay (cheerful) and amusing. 2. We see photos on advertising; probably, < credible > families or friends. Reader is identified with persons on this photo. 3. Press advertising is one of fairest manner of intercommunication reader. 4. Word is written reliable (believable) more and it excites doubts less than advertising in (to) TV 5. Advertising transfers detailed informations of products very. 6. It motivates advertising buying of this product. Reliance (confidence) wakes up. :D:D:D:D:D

Gość wizarzystkaaa
ponawiam, dzis mi ktoś pomoże?

Gość ayaya boy
no nikt nie pomoze biednej dziewczynie... ja bym pomógł ale to nie moja brosza... ja tylko francuski;/

Gość BROSZA Xd