Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika-mama

CZY TO MOŻE BYĆ... CHOLESTAZA ....PROSZĘ O ODPOWIEDZ

Polecane posty

bardzo prosze o rade o 3 - 4 tygodniu swedzi mnie cale cialo szczegolnie noca w zwiazku z tym nie moge spac , myslalam ze to jakies uczulenie albo problem z wysuszona skora ale po balsamach tez nie przechodzi wyczytalam wlasnie ze to moze byc obja cholestazy , czy ktoras z Was to miala i jakie byly objawy , leczenie i skutki , jestm w 32 tc , bardzo prosze o odpowiedz

no wlasnie czytam ze to bardzo niebezpieczne dla dziecka a ja mam dodatkowo cukrzyce , jak dlugo czeka sie na wynik badania i czy moze miec na to wplyw ze mam podwyzszony cholesterol i trojglicerydy od lat

Gość mama klaudii
idz mnie tez wszystko swedziało zrobili badania i okazało sie ze nie to zrób szybko badania aby mniec pewnosc

Gość mama klaudii
ja na wyniki około doby czekałam ... wiesz na takie pytania to lekarz ci fachowo odpowie mi nic nie dolegało tylko to swedzenie

jutro pojade z samego rana na badania , mam nadzieje ze nie bo swedzi mnie juz od jakiegos czasu najpierw na rekach a teraz juz wszystko , mam nadzieje ze wszystko bedzie ok

nie martw sie, moze ale nie musi to byc cholestaza. Mnie tez tak swedzi i najbardziej w nocy a wyniki mam ok, bo robilam proby watrobowe i bilirubine. Swedzenie ciala w ciazy to dosc typowe i nie wpadaj w panike, ale warto to zasygnalizowac lekarzowi.

ze tez nie powiedzialam na ostatniej wizyie a juz mnie swedzialo a to bylo prawie miesiac temu mam nadzieje ze nie zaszkodze dzidziusiowi