Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mareczek1222

Orgazm Kobiety

Polecane posty

Witam. Chodzę z dziewczyną współżyliśmy była dziewicą tak mówiła. I kochaliśmy się chyba ponad 50 razy i za każdym razem kiedy twierdzi, że ma orgazm i po orgazmie od razu jak dotykam jej pochwy przez około 30 sekund mówi, że ją boli. Kłamie, że ma orgazm ? Czy niektóre dziewczyny tak maja?

Gość stieg Larson
Nie klamie

myślę,że nie. a nie możecie o tym pogadać. powiedz jak bardzo Ci zależy żeby było jej z tobą dobrze i takie tam....

No rozmawiamy po sexie. Ona mówi, że miała ale kurde współżyłem już z innymi dziewczynami i żadnej nic nie bolało ... miała orgazm ja nie skończyłem i jechałem dalej dopóki ja skończę.

Gość stieg Larson
nie kazda krową jest.

a może jest za mało nawilżona w środku i dlatego odczuwa ból?

Tzn, że dobrze kiedy boli ? Bo wiecie kiedyś miałem też dziewicę i on nie doszła co prawda za pierwszym razem jak ta teraz ... I później już gdzieś po około 3 stosunkach miała orgazm tzn jeden za drugim mówiła ze musiała się nauczyć panować na tym czy coś ...

zluzuj. na pewno wszystkie orgazmy są udane:)

Właśnie nawet gdy wkładam palce jest mokro... może to podniecenia ale za pierwszym razem gdy się z nią kochałem miała orgazm przypomnę była dziewicą poleciało trochę mazi czerwonej ... I czytałem, że nie może tak być kłamała ?

Gość koror
nie kłamie. Ja też tak mam.. po orgazmie potrzebuje około 2 minut żeby się ''pozbierać''. Moja mała jest tak wrażliwa, wyczulona na dotyk, że on sprawia ból. Jakby ktoś dotknął mojej łechtaczki chwilkę po orgaźmie albo w jego trakcie to chyba bym umarła z bólu.

Gość jgk
opowiedz jak wygląda u niej ten orgazm:) co czujesz gdy go ma?

Gość expanderka83
wow co to za facet- wszystkie jego kobiety - takze dziewice mialy orgazmy za pierwszym razem. Gratuluje. smieszysz mnie, ale powiem CI ze moze mowic prawde - bo orgazmie boli czasem

koror nie kłamie. Ja też tak mam.. po orgazmie potrzebuje około 2 minut żeby się ''pozbierać''. Moja mała jest tak wrażliwa, wyczulona na dotyk, że on sprawia ból. Jakby ktoś dotknął mojej łechtaczki chwilkę po orgaźmie albo w jego trakcie to chyba bym umarła z bólu. Dokładnie.

Gość tam taram ta
i ja tez tak mam. Trzeba odczekac, nie wolno dotykac ;)

Śmieszy Cie to ? A czy ty umiesz czytać ? Nie rozumiesz jeżyka polskiego ? Napisałem pytanie czy nie kłamała a nie, że miała... Naucz się czytać mądralo a później się wypowiadaj ... albo idź spać :) Jak dochodzi pochwa wydaje się być ściśnięta zaraz po tym ma orgazm mówi, że ma ... I póżniej mówi, że ją boli ...

Mądra się wypowiedziała a tak na serio ... Powiedzieliśmy sobie, że chcemy współżyć, lecz chciała poczekać ... czekaliśmy 2 miesiące a w między czasie ja ją zadowalałem językiem i palcami... Sex był dokładnie tak jak ona chciała rozmawialiśmy długo i gdy już wszystko było jak chciała po prostu to zrobiliśmy ... i mówiła, że orgazm był ... Kłamstwo ?