Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta_Samowska_44

Poziom tego fora

Polecane posty

Gość Jolanta_Samowska_44

Jestem zaszokowana wypowiedziami na tym forum. Szukanie na czacie partnerki, także na dłużej, jest głupie, bo na czatach przesiadują osoby przypadkowe i niewiarygodne. jeśli mężczyzna nie wymaga niczego od swojej partnerki życiowej, to nie przedstawia się jako dobry partner. idąc dalej tym tokiem rozumowania można się domyśleć, że chodzi mu o jakąkolwiek seksualną rozrywkę i zaspokojenie. dla zdesperowanych mężczyzn strategia reprodukcyjna byle-co-byle-było, wykorzystać-i-porzucić jest jakąś ewentualnością. dla mężczyzn potencjalna ciąża nie musi być żadnym problemem. dla kobiet to wygląda częściowo odwrotnie, kobiety zawsze szukają najlepszego i wiernego partnera. polecam odrobinę refleksji nad tym: http://www.waxy.org/archive/2006/09/08/sex_bait.shtml i nad swoim życiem. Jolanta

Gość Jolanta_Samowska_44
W jaki sposób sie do mnie odnosisz gburze? Lata studiów, doswiadczenia i pracy z ludzmi nakazują mi przestrzegac przed takimi jak ty! Zaraz napisze do administratora!

Gość Mój chłopak robi sobie ręką
:)) :)) :)

Gość Pani profesor doktor inzynier

Gość jenifer lop ez
Po części zgadzam się z autorką. Na czatach przesiadują w większości zdesperowani erotomani szukający jednorazowej przygody, którym jest wszystko jedno na jaką dziewczynę trafią :P "Lata studiów," - lata studiów, a nie wie Pani, że "ty" piszemy z dużej llitery 😭

Gość MAŁRYCY
Juz kurwa dajcie spokoj z tym "Ci" "Ciebie" "Ty". To sa zwroty grzecznosciowe, stosowane w oficjalnych pismach/listach. Chyba bym zwariowal jakbym na jakims jebanym gg czy takim forum musial co chwile pisac do kogos w taki sposob. Wez kurwa luzuj majty.

Gość Jesli sie kogos szanuje to
Mozna z wielkiej :)

Gość jenifer lop ez
bierzesz udział w dyskusji, i wymaga tego grzeczność, żeby pisać to z dużej litery, a jak Ci się nie chce to spierdalaj i sam sobie luzuj stringi, bo podobnio lubisz się zaopatrywać w damską bieliznę

Gość super glue
Pisze się "Poziom tego forUM", tak jak "Poziom muzeUM".

Uwazam, ze miara sily czlowieka jest umiejetnosc opanowania sie, by jej nie uzywac, a miara intelektu - nie chwalenie sie nim. Uzywając madrzejszychych słów: Subiektywnie patrzac geniusz/profesor czy doktor nie zaglada na takie fora czy blogi, by prowadzic jalowe dyskusje.....wiec o co chodzi Jolanto? KONIEC, samozwanczym geniuszom mówię NIE! ;) :)) Miranda

Gość poziom ucierpial twoja dupom

Gość Jolanta_Samowska_44
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++**************************************************

Gość ty te krzyże
to sprzedajesz w pakiecie z nagrobkami czy oddzielnie też mozna kupić?

Gość DoktoDoktorDoktor
Macie nissssski poziom!

Gość kaaarrrrrrrrr7777700008888
tanie KONDOMYYYYY pomagaja na wszystko kliknij tu:..............i kup odrazu tone kondddmufffffff

Gość Jolanta_Samowska_44
Ooo ,widze ,ze cenzura dziala!!!!!!!!! prawde bardzo szybciutko wycięto -gratulacje dla admina.

Gość Jolanta_Samowska_44
Niech mnie kule bija jak nie ma tu czystego przekrętu. Zdaję sobie sprawę ,ze moi wulgarni i bądż co bądz prostatcy przeciwnicy będa mnie odśadzali od czi i wiary i opluwali tylko po to aby nikt nie przejżał ich kombinacji w tym temacie.

Gość Jolanta_Samowska_44
o kurka wodna, znowu się zesikałam w majtki :( dobrze że to nie kleksik hi hi hi

Gość Jolanta_Samowska_44
Nie zadzierej z doktorem profeserem! bo policja przyjdzie do domu.....

Gość super glue
Pisze się "przejRZał".

Pani doktor profesor magister rektor dziekan ds. poziomow... Takie pojebane pizdki jak ty mnie oslabiaja.. myslisz ze jak jebniesz se zalosny topik to bedziesz taaaaaaaaaka super? a moze ze cos zmienisz? naprawisz swiat i wszyscy bedziem sie loffciac! juhuu! Zalosna kretynko to zmienianie zacznij od siebie.. nie wiem jakie studia skonczylas ale z twojego pisania wnioskuje ze jakas podstawowke... ewentualnie gimnazjum specialne... o przepraszam.. gimnazjum "dla wyjątkowych"