Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtórna analfabetka...

Czy ktoś mi przetłumaczy ten tekst ???

Polecane posty

Gość wtórna analfabetka...

Uczyłam się angielskiego, niemieckiego liznęłam zaledwie... Gutan-Guten... Co to za tekst i skąd przyszedł ??? Gutan Tag ich bin Anwalt, mein verstorbener Klient, der mit seiner Frau im Jahr 2007 bei einem Autounfall starb hinterlegt EUR.2.810.000.00, in einer der Banken in Spanien im Jahr 2003, bevor er starb. Erhielt ich einen Brief von der Bank, wo mein Mandant hinterlegt das Geld in 2003 hat die Bank mir das bieten, Verwandten, dass das Geld beanspruchen wird. Ich erbitte die Ihnen erlauben Sie mir, Sie als sein Verwandter auf der Grundlage der Tatsache, dass Sie eng mit mir zu diesem Erfolg zu erzielen. Er lebte und arbeitete hier als Auslдnder. Bitte lassen Sie mich wissen, wenn Sie so interessiert, dass ich Ihnen weitere Einzelheiten und einschlдgigen Unterlagen, die Sie an die Bank fьr die Freigabe der Mittel kann man werden. Alles, was ich verlangen, ist Ihre ehrliche Zusammenarbeit, damit wir sehen dies durch. Ich garantiere, dass diese im Rahmen einer rechtmдЯigen Anordnung, die Sie von einer Verletzung des Gesetzes zum Schutz ausgefьhrt werden und wird Sie ьber die Details auf Ihre Antwort kurz. Wir teilen das Geld 50/50%. Stellen Sie sicher, dass Sie Ihre Telefon-Nummer fьr meine Telefonkonferenz mit einzubeziehen sofort hцre ich von Ihnen. Bitte, wenn Sie interessiert sind, dies zu tun mir bitte kontaktieren Sie mich,Wenn Sie interessiert sind, senden Sie bitte das fellowing Informationen zu mir, und ich werde Sie fьr weitere Informationen wenden Sie (1) vollstдndigen Namen (2) mobil telefone (3) Alter (4) Staatsangehцrigkeit (5) Beruf . in meiner persцnlichen E-Mail: aboglaw@aol.com Danke, A.

Gość Haggi
Gutan Morgan :) To jest spam. To sie wywala nie czytajac tych bzdur. A to bzdury okropasne. Bardzo podoba mi sie stwierdzenie: "abeitete hier als Ausländer", nowy zawod kurna wynaleziono :)

Gość mgr inz od siedmiu bolesci
Dzień Gutan Jestem prawnikiem, mojego byłego klienta, który zmarł z żoną w 2007 r. w wypadku samochodowym EUR.2.810.000.00 zdeponowane w banku w Hiszpanii w 2003 r., zanim umarł. Dostałem list od banku, w którym mój klient zdeponowanych pieniędzy w 2003 r., oferta banku mi to, krewnych, twierdząc, że pieniądze są. Proszę, aby pan pozwoli, że jesteś w jego krewny w oparciu o fakt, że masz blisko ze mną na ten sukces. Mieszkał i pracował tu jako SKRÓCIE WYKONANIE BUDŻETU obwodu. Proszę dać mi znać jeśli jesteś tak zainteresowany, że mam więcej informacji i dokumentów einschlдgigen że można für do banku uwolnienia środków jesteś. All I to wymaga szczerej współpracy w celu zapewnienia, że widzimy przez to przejść. Gwarantuję, że w rechtmдЯigen rozwiązania, które będą ausgefьhrt z naruszeniem prawa ochrony io tobie Szczegóły na krótko odpowiedzieć. Dzielimy ceny 50/50%. Upewnij się, że hцre für dołączyć swój numer telefonu my konferencji telefonicznej ze mną bezpośrednio z was. Proszę, jeśli są Państwo zainteresowani, aby mi to zrobić proszę o kontakt, jeśli są Państwo zainteresowani, prosimy o przesłanie informacji fellowing do mnie, a ja für więcej informacji kontaktowych (1) vollstдndigen nazwy (2) Telefony komórkowe ( 3) Wiek (4) Staatsangehцrigkeit (5) wykonywania zawodu. persцnlichen na mój adres e-mail: aboglaw@aol.com Dziękuję, A.

Gość Haggi
Matko jedyna o ile wylam ze smiechu przy tekscie "niemieckim" o tyle umarlam po interwencji polskiego translatora.... No wyje i nie moge przestac... :)

Gość super glue
Spam nigeryjski. Olej to.

Dzięki, przede wszystim mgr inz od siedmiu boleści !!! :-))) Zajęta pracą nie bawiłam się w takie klocki, poznaję dopiero internet, nie wiem czasami jak się "bawić"...