Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male cycki17

nie moge sama ssac sobie mleka

Polecane posty

Gość male cycki17

Udalo mi sie wywolac indukowana laktacje. Szkoda, ze moje piersi nie sa wystarczajaco duze i nie potrafie samm wyssac sobie z nich mleka. Czy sa tu kobiety, ktorym udalo sie to? Duze ulatwienie nie trzeba elektrycznych laktatorow i ssajac stymuluje sie produkcje mleka.

Gość ja mam na tyle duze cycuszki
ze moge sobie sama to robic.ale czasem skarbek moj mi pomaga...mrrrr milusie to jest

Gość male cycki17
Zazdroszcze duzych piersi, ja mam male A. Nie wiem co mam dalej robic...narazie stymuluje i mam tylko pare kropli mleka.

Gość male cycki17
Jakie duze trzeba miec cycusie aby dalo sie je wlozyc do swoich ust i ssac? Cup B jest chyba tez za maly? :((

Gość obwisłe b
:P , po co Ci laktacja jak nie masz partnera hę?

Gość male cycki17
słyszałam że od tego cycusie trochę urosna

Gość tatełe już czeka w drzwiach
jakby się samo wylewało to co ? dziecko by głodne chodziło a mama by brudziła wszystkie ubrania . Mężczyźni jak dzieci lubią bawić się cyckami kobiety :P

Gość male cycki17
linkmi nie odbiera :((( chya mam za wolny internet.

Gość krowydojjneeeee
Muuuuuuuuuu

Gość illonkka
ja mam takie dokładnie draniu!!:):):):):):):):)

Ponetne fotki niektorych dziewczyn. Nie wiem jak mam poprosic swojego chlopaka aby ssal mi sutki, nie wiem w jaki sposob mam mu powiedzec, ze chce produkowac mleko? On ma 19 lat nie wiem czy nie pomysli, ze jestem jakas zboczona. Tak bardzo chce znac to uczucie ciezkich, pelnych mleka piersi, podnieca mnie to.

Gość a zgadnij...
"Mam nadzieje, ze mleko samo sie nie wylewa bez stymulacji? " po co wymyślili wkładki dla kobiet karmiących :D żeby nie przeciekały :D

Pisze na forum dla karmiacych ze sciaganie pokarmu reguluje produkcje. Jesli bede sciagala 2 razy dziennie to nie powinno byc nadmiaru? Chyba, ze nie bede miala czasu pare dni.....sama nie wiem jak to9 jest nie mam dzieci, nie karmilam.

Gość a zgadnij...
Jak będziesz miała dużo mleka to i 6 razy nie pomoże a to nie tak że sobie nagle przez tydzień przestaniesz bo ci cycki eksplodują :D poczytaj o zatorach mlecznych. a cieknąć ci mleko może jak gdzieś pójdziesz np. i nie ściągniesz to zrobią ci się takie gustowne plamy na ubraniu :D Ale nie wiem czy jesteś w stanie taką produkcje mleka wywołać bez dziecka (specyficznie ściąga masując sutek)

Znalam kobiete co miala chorobe tak zwany nadmiar prolaktyny i niby skutkiem uboczynym bylo mleko w jej piersiach...jej to akurat nie sprawialo przyjemnosci, nie wiem juz czy sie z tego wyleczyla.

Gość Lizok Cip
Jak krowy dojne chceta byc! na pastwisko idz sie pasc laktacyjna babo!

Gość Babajagaekspertka
dwwie Mozliwosci: 1. Hormonalna - przyjmowanie hormonów lub ich analogów. 2. Mechaniczna - odpowiedni masaż piersi oraz ssanie. Środki hormonalne należy przyjmować pod opieką lekarza. Metoda hormonalna daje pozytywne efekty, które nie są jednak stałe. Podtrzymanie efektów wymagałoby permanentnego przyjmowania hormonów. Metoda hormonalna może nieść ze sobą ryzyko wystąpienia poważnych konsekwencji zdrowotnych. Zaburzenie równowagi hormonalnej może nawet doprowadzić, do... zmniejszenia się rozmiaru piersi. Często "pigułki na powiększanie piersi" nie posiadają nawet odpowiednich atestów i akredytacji medycznej. Należy ostrożnie rozważać ich stosowanie. Metoda mechaniczna indukowania laktacji jest całkowicie naturalna. Jest często stosowana przez matki, które mają adoptować niemowlęta i pragną je karmić piersią. Jest to metoda pozwalająca na kontrolę poziomu laktacji, ponieważ ilość mleka produkowanego przez piersi jest proporcjonalna do zapotrzebowania, czyli do poziomu stymulacji. Pozwala to na "wyhodowanie" dużych piersi, a następnie na utrzymanie minimalnego poziomu laktacji, wymaganego do zachowania ich pożądanego rozmiaru. Pierwsze efekty pojawiają się już po kilku dniach, a laktacja może wystąpić w ciągu 1-4 tygodnia od rozpoczęcia stymulacji. Wywołanie laktacji wymaga systematyczności i cierpliwości. Należy zaopatrzyć się w krem do nawilżania skóry piersi oraz laktator lub pompkę próżniową. Stymulację piersi laktatorem lub pompką należy wykonywać 5-6 razy dziennie, nie dłużej niż 30 minut w każdej sesji. Jeżeli masz taką możliwość, postaraj się namówić Twojego partnera, aby ssał Twoje piersi. Efekty pojawiają się bardzo szybko, już po jednym dniu sutki stają się większe i trwardsze. W ciągu kilku pierwszych dni powinno nastąpić zauważalne powiększenie się piersi, staną się one również bardziej jędrne i twardsze. Okres stymulacji wymagany do wywołania laktacji może być bardzo różny. U kobiet, które wcześniej karmiły piersią, z reguły laktacja daje sie wywołac łatwiej. Przyjmowanie środków antykoncepcyjnych, zawierających estrogen, może opóźnić wystąpienie laktacji. Na początku moga pojawić się zaledwie pojedyncze krople mleka, technikę indukowania laktacji należy kontynuować, do momentu osiągnięcia pełnej laktacji. Następnie należy dostosowac jej poziom do indywidualnych potrzeb. Należy pamiętać, że początkowy rozmiar piersi nie przesądza o efekcie końcowym. Generalnie należy przyjąć, że przyrost objętości piersi o około 50% jest jak najbardziej realny. Laktacja może występować permanentnie, nie ma co do tego przeciwskazań zdrowotnych. Trzeba jedynie pamiętać o tym, że produkcja mleka wymaga dodatkowych 500-600 kcal dziennie. Oznacza to, że dzięki indukowanej laktacji można również pozbyć sie nadmiaru tłuszczu w organizmie. To właśnie tkanki tłuszczowe, są w pierwszej kolejności wykorzystywane jako źródło niezbędnych kalorii. W celu przerwania laktacji wystarczy stopniowo zmniejszać stymulację piersi. Całkowite przerwanie laktacji jest możliwe w ciągu 2-4 tygodni. Nie powinno to za sobą pociągać negatywnych efektów ubocznych.

Gość domperidon
Zamów domperidon te tabletki indukuja laktacje!

Gość Maale cycki17
Dziekuje Wam za duzo informaji tych na serio i tych innych... Gdzie mozna kupic te tabletki? Sa na recepte?

Gość kkroowamlecznaaa
Ufffufffufuffffffuuff

Gość mu nuuuuuuuuuu
M uuuuuuuuuuu

Gość upppuupppuppppu

Gość Jurek Łajdus Serock
u mnie wystarczy possać i za kilka minut jest pełnotłusta śmietanka. za godzinę nowa porcja i tak w koło , ssanie iest bardzo dla mnie przyjenme :)

Gość cyycasssta
Mniam lubie jak babka babce ssie..............