Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet ktory potrafi myslec

Dlaczego dziewczyny zachowują się nielogicznie a później są zdziwione ?

Polecane posty

Gość facet ktory potrafi myslec

Najpierw prowadzą się z obskurnymi chamami bez kultury i ogłady ale za to są MEGA CIACHAMI, tamci zrobią im dziecko i po jakimś czasie zmienią sobie na inną. Wtedy ta dziewczyna wielce pokrzywdzona przez los nie dajaca wczesniej szans innym facetom łasi się właśnie do tych, na których wcześniej by nie spojrzała nawet, chyba, że z pogardą :-o Czy historie innych dziewczyn nic was nie uczą ? Jesteście głupie i tępe ? Bo jak inaczej to wyjaśnić ? Dlaczego od razu nie dajecie szans tym, którzy potrafili by was kochać i dbać o was właściwie tylko bierzecie się za tych idiotów, którzy w głowie mają tylko waszą dupę ? A później dziwicie się, że facet, który wcześniej został przez was odrzucony olewa was jak przychodzicie w jego łaski :-o Logiczne myślenie się kłania

Gość gfhfghfhgf
cala prawda o babach w 90 % wybieraja idiotow a potem placza na kafe z bachorami

Gość niebanalna86
niestety coś w tym jest:/ fakt kobiety...nasze wybory bywają żałosne,nasze zachowanie też:/

nikt wam nie kaze wiązac sie z kobietą z dzieckiem macie wybór jest pełno fajnych ldziewczyn bez dziecka 🖐️

Gość ja powiem tak.....
wiesz autorze dość trafnie ująłeś temat ...tylko nie wziąłeś po uwagi jednej sprawy młodzi ludzie w tym i też kobiety podążają w swoim życiu różnymi ścieżkami zdobywają doświadczenia a za nim trafią na ten właściwy tor swojego życia popełniają masę błędów ...ale na tym właśnie życie polega na robieniu błędów i szukaniu..... najważniejsze żeby w tym wszystkim na koniec umieć wyciągnąć odpowiednie wnioski i odnaleźć siebie a już nie wspomnę o buzujących hormonach ...chęci przynależności do jakiejś grupy itd....rzadko można spotkać młodego człowieka indywidualistę ..samotnika a faceci nie są nic lepsi jakby się dogłębnie zanurzyć w temacie i rozpatrywać ten temat z punktu widzenia obu stron

W życiu tak jest, że człowiek uczy się metodą prób i błędów, i tak było, jest i będzie. Nie powinieneś jednak "wkładać" wszystkich kobiet do jednego "worka".

Gość niebanalna86
nie każda jest taka sama...ale każda próbuje,każda szuka szczęścia,miłości i akceptacji.czasem można się pogubić-ale nie tylko kobitki tak mają:)

niebanalna86 dokłądnie. Każdy szuka tej odpowiedniej osoby i tylko błędy, które się popełni dają człowiekowi jasny obraz tego, co jest dobre a co złe.

Gość Animkaaka
och co za ranie piszecie :D Co to za kobiety? Nie znam takich :D NApisał to jakiś dziad co laska mu sprzed nosa uciekła do innegi i tyle. Nie uogólniajcie tak :D

Gość a ja mam dobrego faceta
nie żadnego chama czy babiarza :) I z nim sobie zrobię i wychowam dziecko, kiedyś :)

Gość jak dobry facet będzie
też dobry w łóżku to nie będzie potrzeby szukać dobrego seksu poza związkiem

Gość bjj
bo kobiety szukaja prawdziwych mezczyzn a nie miekich faj, a ze wsrod prawdziwych mezczyzn jest wiele skurwieli to juz inny temat...

Gość bjj
"Zgadza się tylko niech będą w tym konsekwentne. Jak mają bachora z badboy'em to niech startują do innego badboy'a albo niech wychowują bękarta same. " no ale o co ci chodzi ? masz nakaz sadowny wiazac sie z kobietami majacymi dzieci z badboyami ?

Gość niebanalna86
nie oszukujmy się!!kobiety jak i faceci rozstają się,bo czegoś im brakuje!nie chodzi o bad boya i inne takie.każda druga połówka musi mieć to coś.z czasem tego czegoś już nie ma albo tego nie zauważamy!lub przekonujemy się ,że ktoś jest inny niż nam się wydawało! albo się z nim zostaje...z przyzwyczajenia,litości i innych takich albo szuka się dalej,by być szczęśliwym!nie tylko kobiety tak mają!!facet też nie zostaje z babą żeby nie było jej przykro. fakt,że czasem jesteśmy zagubione ale nie tylko my!:)

Gość bjj
kobiety sa bardzo naiwne i mysla, ze uda im sie zmienic swojego misia..

Gość wwrrr
Ja się tylko zastanawiam, co w tym niby jest nielogicznego? za młodu, kiedy mogą się bawić, szukają interesującego dla nich faceta, a potem spokojnego faceta, który będzie lepszym ojcem. Dla mnie to perfekcyjnie logiczne, nawet sprytne. A czyja to wina, że faceci naiwni? :P

Gość bjj
"Ja się tylko zastanawiam, co w tym niby jest nielogicznego? za młodu, kiedy mogą się bawić, szukają interesującego dla nich faceta, a potem spokojnego faceta, który będzie lepszym ojcem. Dla mnie to perfekcyjnie logiczne, nawet sprytne. A czyja to wina, że faceci naiwni? " wyrachowanie nazywasz miloscia ? zal mi ciebie...

Gość bo baby są głupie......
najpierw się rzucają, a potem dopiero do nich dociera, co narobiły...

Gość no może i tak ale nie zawsze
"**CREAM** nikt wam nie kaze wiązac sie z kobietą z dzieckiem macie wybór jest pełno fajnych ldziewczyn bez dziecka " chyba nie rozumiesz, o co tu chodzi... mówimy też o tych babach, które najpierw olewają, a potem chcą wrócić:) ale to co mówisz, też ma miejsce. w końcu dziecko się samo nie zrobiło, a różne są powody.....

Gość wwrrr
wyrachowanie nazywasz miloscia ? zal mi ciebie... a napisałam cokolwiek o miłości? :o

Gość niebanalna86
jakich intencji??przecież tak na prawdę niczym się nie różnimy!w każdym jest coś dobrego-nie każdy jest w stanie to zauważyć!! z ludzi trzeba wyciągać najpierw to co dobre,upajać się tym co piękne i nie patrzeć jak się na tym wyjdzie.myśląc o porażce sami do niej doprowadzamy.ja wierze w normalnego faceta,którego nie trzeba zmieniać!!i już mnie dobija gadanie ,że baby są złe!są tak samo złe jak i faceci.każdy jest indywidualnościa!!i każdy ma prawo do wyborów i pomyłek!

Gość 4521787878
"jak dobry facet będzie też dobry w łóżku to nie będzie potrzeby szukać dobrego seksu poza związkiem" musi mieć jeszcze kasę.....

Gość bjj
a umiesz myslec ? jak sie z kims wiazesz to chyba wyznajesz mu uczucie czyz nie ? czy mowisz nie kocham cie i jestem z toba bo uwazam, ze bardziej nadajesz sie na ojca.

Gość niebanalna86
jednak spóźniony zapłon faktycznie u nas występuje:D

Gość wwrrr
bjj - a słyszałaś kiedyś o czymś takim jak kłamstwo, przykładowo?

Gość niebanalna86
a co to za rozróżnianie ?nadaje się czy nie nadaje na ojca?w takim wypadku czlowiek musiałby miec po paru partnerów,bo w kazdym było by coś nie tak!!człowiek to nie zwierze i nie powinien się kierowac tym,kto będzie dobry w wychowaniu potomstwa!jest coś jeszcze oprócz tego. a tak co....nie kocham cie ale wychowasz moje dzieci??