Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani ząbek

Dobry dentysta z NFZ - Wrocław.

Polecane posty

Gość gość
Możecie sprawdzić ofertę lux medu, mają fajny pakiet stomatologiczne i dobre ceny. Wszyscy są tam bardzo profesjonalni , metody sa najnowocześniejsze, spokojnie polecam jako pacjentka.

Gość gość
Mam u nich pakiet , ostatnio byłam na darmowym przeglądzie i zaleczyłam dwa zęby. Jestem zadowolona.

Gość gość
A ja zawsze trafiam do dobrego dentysty :) W lux medzie jest promocja, jest zniżka na kilka wypełnień, nielimitowane przeglądy, mają nowoczesne metody leczenia. Ogólnie wszystko na wysokim poziomie.

Gość marzenka

W województwie dolnośląskim polecam gabinet stomatologiczny litynscy.pl posiadają duże doświadczenie ponad 40 letnie w dziedzinie stomatologii, dodatkowo mogą pochwalić się najnowszym sprzętem stomatologiczny. Jestem ich pacjentką niemalże od dziecka i na pewno nie zamienię tego gabinetu na nic innego. 

Gość kajka

Na terenie dolnośląska polecam Ci gabinet stomatologiczny litynscy.pl Posiadają 40 letnie doświadczenie w leczeniu.  Do każdego pacjenta podchodzą indywidualnie.  Stomatolodzy tam pracujący mają ogromną wiedzę i doświadczenie warto im zaufać.