Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek007

Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość Tomek007

Cześć nazywam sie Tomek i mam 18 lat.Mam od pewnego okresu mojego zycia problem.Otoz rzecz w tym ze nie wiem co mam myslec o swoich biodrach:p,wiem ze dla faceta moze to i glupi problem no ale mi wrecz obsestjnie wydaje sie ze moje sa jakies niewymiarowe dziwne etc etc.Daje wiec zdjecie, niewyrazne bo niewyrazne no ale wywnioskowac chyba mozna mniej wiecej cos , jesli nie sprobuje wrzucic jakies inne.Nawiasem wszyscy ludzie ktorych mimo wiadomych oporow osmielilem sie zapytac o te moje gabaryty zadawali mi pytanie czy dobrze sie czuje albo ew ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku:P Pozdrawiam i prosze i opowiedz http://img682.imageshack.us/img682/1927/2010010712165.jpg

Gość Aguaiusa
Hej TOmek, z mojego doświadczenia z facetami powiedzialabym ze masz nawet waskie biodra i normalne:P Ale czekajmy co odpowiedza hihi^^

Gość Misate02x
Ja tez kiedys myslalem podobnie jak ty ze mam dziwne biodra niewymiarowe jak na faceta, pozniej okazalo sie ze byla to ciezka depresja ehh;/ i po prostu mialem urojenia,mysle ze taki problem instnieje jak dla faceta ale akurat w twoim przypadku na pewno nie...wiec lepiej do psychologa idz a nie wymyslaj

jak dla mnie wcale nie sa dziwne, moze kwestią jest dopasowanie dzinsow, sprobuj innego fasonu, bardziej dopasowanego, moze wtedy zmienisz zdanie. nie wazne jakiej czlowiek jest postury, dobranie ubran sprawia cuda, a z Twoimi biodrami jest wszystko w porzadku:)

Gość masz boczne
skrzywienie kręgosłupa

To oczywiste, że faceci maja wąskie biodra!...no chyba że jakiś spaślak... masz 18 lat, rośniesz, nabierasz tkanki tłuszczowej, z czasem przytyjesz... jesteś wysoki? szczupły? szybki wzrost, stąd ta obawa...czekaj...

Gość maria 13
skrzywienie? eeee. stoi krzywo albo mu spodnie opadły pogadaj z mamą, bo tu rzeczywiście te porady Cię zdołują i wylądujesz u czubków

Gość Tomek007
Taaaa możliwe ze stanalem troche krzywo hehe xD

Gość Tomek007
Jestem średniego wzrostu raczej mam 178 cm mam nadzieje że jeszcze urosne,natomiast nigdy nie byłem chuderlakiem jakims raczej normalny byłem,sami oceńcie,66 kilo waże:p a i dzieki za zainteresowanie ^^

Gość taaa jasne
jesteś chłop śląski w barach szeroki a w duupie wonski; jak chcesz przybrać w biodrach to pobij konia 5 x dziennie lewom renkom

Gość Tomek007
Oczywiscie to wczesniej to podszywka... darowalibyscie se chociaz tez sie usmialem tak szczerze xDDDDD