Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudełko z kartonu

odnowic ta znajomosc czy dac spokój

Polecane posty

Gość pudełko z kartonu

Jakieś 9 miesięcy temu poznałam bliżej kumpla moich kumpli. Spotkaliśmy się kilkanascie razy, smsów gdy się nie widzieliśmy było nawet po 100 dziennie. Potem znajomość zaczęla się dziwnie przekształcać, on zaczął mnie interesować coraz bardziej a podczas jednej z rozmów nazwał mnie swoją przyjaciółką. I nie chodzi tu o to, ze ja patrzałam na niego w inny sposób. Zaczęłam się doptytwać skąd pomysł tej przyjaźni. Mialam na myśli bardziej, ze nie znamy się na tyle, żeby nazwac sie przyjaciołmi. Po tej rozmowie zaczeło sie sypac, pisalismy coraz mniej, przestalismy sie spotykac, az w koncu kontakt sie urwał. W miedzy czasie on wyslal mi smsa na urodziny, odpisalam. I znowu cisza. Po 3 miesiącach kompletnej ciszy wysłalam mu smsa z zyczeniami noworocznymi. Od słowa do słowa i powiedział, ze pisal do mnie wczesniej, ale sie nie odzywałam. Żadnej wiadomosci nie dostalam, wiec nie wiem czy mu sie pomyliło czy klamie. Mniejsza z tym. Cały sek w tym czy postarac sie odnowic ta znajomosc czy dac spokój?

daj sobie spokoj.Twoj komfort psychiczny jest bezcenny.Poszukaj kogos komu zalezy a nie totalnie olewa.

Gość pudełko z kartonu
A olewa? Nie mamy po 15 lat. Może nie jest zainteresowany czyms wiecej, ale zal mi zrywac tego kontaktu, bo naprawde super nam sie rozmawia. Zastanawiam sie czy napisac jakiegos niezobowiązującego smsa.

Gość majatana
Sadzisz ze przestal sie odzywac po tej akcji z przyjaciolka? To moze on sie zorientowal ze nie jest ci obojetny?

a co 50-latki to nie olewaja?Olewanie to przywilej tylko 15-latkow?Dziwnie podchodzisz od oceny sytuacji.

Gość pudełko z kartonu
Chyba tak, tak mi sie przynajmnije wydaje, ze to po naszej rozmowie o przyjaźni. Bo nie chce zdradzac wiekszosci szczegolow i poniekad rozumiem jego cisze. Zastanawiam sie czy to dalej ciągnac.

Gość kanapa
"A olewa? Nie mamy po 15 lat." piszesz jakbyś miała 15 lat

Gość pudełko z kartonu
a po czym to wnioskujesz?

Gość dwa wyjścia z sytuacji
to zależysz czego spodziewasz się po jej odnowieniu-jesli znajomości opartej na czysto kumpelskich zasadach to możesz spróbować co ci szkodzi ale jeśli jakiegoś zaangażowania uczuciowego to raczej zrezygnuj.

Niektóre typy kobiet nadają się tylko na przyjaciółkę bądź koleżankę ,na nic więcej liczyc nie można !

Gość pudełko z kartonu
Normalnej znajomości jaka była na początku. Na pewno nie mam na mysli poruszać żadnych powaznych tematów, tylko tak po prostu i zobaczyć co z tego wyjdzie.

Gość dwa wyjścia z sytuacji
raczej nie bawiłabym się w to z twoim nastawieniem "zobaczymy co z tego wyjdzie"z tego wnioskuję że ci się podoba i nie wykluczasz bliskiej znajomości-możesz się mocno przejechać.

Gość pudełko z kartonu
Nie, nie to miałam na myśli. Źle to ujęłam. Raczej co wyjdzie z tej znajomości, ponieważ z dnia na dzien ludzie nie przestają się do siebie odzywać.

Gość dajcie spokoj ludzie
Czlowiek ktory ma jasne i sprecyzowane mysli odnosnie drugiej osoby ( od poczatku wiem ze to jest moj kolega/kolezanka i nic wiecej) nie ma takich dylematow jak: pisac czy nie pisac, po prostu pisze i sie nie zastanawia :o Oklamujesz sama siebie?

Gość miśkka
mylisz się ! przestają się odzywac z dnia na dzien . Wystarczy że ktoś poznał dziewczynę chłopaka i wtedy wiadomo że nie będzie miał czasu na przyjaciółkę !

Gość dajcie spokoj ludzie
dokladnie...

Gość pudełko z kartonu
Napisałam wyżej, ze celowo nie podałam szczegółów znajomosci, ale wy bez nich nie zrozumiecie tematu. Poza tym nie pytałam o powody ciszy, bo je znam :)

Gość chcesz to się odezwij
bo przecież tylko po to tu piszesz, żeby dostac potwierdzenie TAK, napisz niezobowiązującego smsa :p lepiej? Bez względu jaka to jest relacja, jak ktoś milczy, znaczy że nie chce mu się z Toba gadać, po co się narzucać?

Gość pudełko z kartonu
No co Ty, potwierdzenie, dobre sobie :P z wami nie da sie normalnie pogadac :P

Gość chcesz to się odezwij
sama zaczęłaś nienormalnie :D

Gość miśkka
Jesteś zarozumiała autorko ! nie dziwię się że facet się nie odzywa ! :D

Gość pudełko z kartonu
:P