Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studencik22

poznałem 16 latkę której się trochę boję...

Polecane posty

Gość studencik22

a czemu ? Ponieważ mimo że wydaje sie naprawde fajna dziewczyną to zaczęła wspolzycie mając około 13 lat... i miała około 7 partnerów za to ja miałem tylko 1 partnerkę. Zawsze uprawiałem seks w kondomie, a wiec ze mna powinno byc ok, powinienem byc czysty. A ona ? no wlasnie , nie wiadomo :) seks w prezerwatywie zabezpiecza przed roznego roadzju swinstwami ale i tak ryzykowne sa takie kontakty seksualne (np. oral). Boje sie jej troche, choc mam na nia ochotę :D

Gość turbodopierdalanie
ja ci chętnie obciągnę 😘

nie zdziw sie jak cie oskarży o molestowanie sexualne ... :-o

Gość bruno 35
a czego tu sie bac? szansa zarazenia sie przez oral np. hivem jest bardzo malo prawdopodobna, ryzyko jest minimalne. Dochodzi tylko wtedy gdy i Twoj penis i gardło partnerki posiadaja jakies rany lub gdy sytuacja jest odwrotna (Ty masz gardło z ranami, ropniami a ona np. krew w pochwie). Jesli natomiast zalozysz gumkę to spokojnie mozesz ja przelecieć i niczego się nie obawiać. pozdrawiam serdecznie, jak jakies pytania, pisz :)

Gość studencik22
jakie molestowanie ? :) od 16 roku zycia mozna a ona juz i tak stracila dziewictwo w wieku 13 lat ! To mnie przeraza troche, czy ona ma przez to psychikę trochę zjechaną... dzięki Bruno za odpowiedź :) na razie brak pytań.

Gość kapiczka71
to co wcześniej cię nikt nie chciał?hehe

Nie buj sie jak ci sie podoba to moze cos z tego bedzie. Skrycie marzysz o seksie z nia.......widac z tego co napisales.

Gość studencik22
dzieki wielkie małe cycki17 za podpowiedz :* w zasadzie to prawda, skrycie marze o seksie z nia ale jestem jakis taki niezdecydowany ;) na pewno chce poczekac troche czasu az to nastapi. dac nam troche czasu... kapiszonka71 miałem kilka dziewczyn ale tylko z jedna uprawialem seks bo wiazalo mnie z nia naprawde silne uczucie :)