Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola2010

hmmm mam pytanie

Polecane posty

Gość ola2010

Witam! Mam pytanie mianowicie ...okres dostalam 30.12 zazwyczaj trwa 4 dni zadko kiedy 5 dni. w poniedzialek lecialo malo, we wtorek rano troche,pozniej juz nic ... wieczorem spotkalam sie ze swoim chlopakiem, troche pieszczot i pozniej postanowilismy wspolzyc ( jestem dziewica ). Wiec.... "wszedl "we mnie i nagle poczulam dziwne uczucie, tak jakby chcialo mi sie "siusiu" powiedzialam mu zeby zaczekal i chcialam isc do lazienki ale kiedy sie podnioslam zaczela leciec mi krew i to sporo + troche blony pozniej, czy to objawy miesiaczki czy stracilam moze dziewictwo? POzniej juz nie krwawilam, dzisiaj jest wszystko ok .Wizyte u ginekologa niestety mam dopiero 26.01. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.

Gość ola2010
dzieki za odpowiedz ;] tylko teraz nachodzi mnie pytanie ...czy mozliwe ze bede jeszcze krwawic ?

Gość rtyse
ale ze okres czy ze przy współzyciu?? czasami sie zdarza ze jest zien przerwy w okresie i potem znów a jesli chodzi o współzycie to mozesz krwawic przez kilka stosunków

Gość ola2010
okresu nie mialam w ten dzien tzn rano a potem juz nic ... chcielismy sie kochac tak jak napisalam na poczatku "wszedl " we mnie i zaraz poczulam dziwne uczucie, powiedzialam ze musze wyjsc do lazienki zrobic siusiu..podnioslam sie i zaczelam krwawic

Gość nauzykaa21
Jak nic błona dziewicza.