Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana0000

czy powiedziec ojcu dziecka ze jestem w ciazy kiedy on jest juz z inna

Polecane posty

Gość napisałas mu to w sms
czy ty zgłupiałas do reszty? teraz to juz spieroliłas wszystko co było mozliwe do zjebania

Gość załamana0000
a niby co miałam zrobic jak mieszka daleko niechce to nie przeciez go do niczego nie zmusze

Gość jjaa
ludzie wy jestescie nienormalni z tymi alimentami

Gość hgli;o
testy DNA to nie test ciążowy za 10 zł. Kosztują ok. 2500 zł. Powodzenia :-)

Gość aha i achh
ciekawa jestem co u autorki, post był napisany na poczatku roku, wiec sprawa sie już dawno rozwiazała, ale mnie zaciekawiła.

Gość gość
mi się wydaje, że jak go poda do sądu to jak on się będzie wypierał to sąd z obliguje go do wykonania testów . Jak wyjdzie, że nie jego o sąd pewnie każe zwrócić koszty tego matce

Gość gość
Co dziewczynko, chciałaś chłopa na dziecko złapać, ale nie wyszło. Tej suka, była mojego faceta też zaszła, choć mówił wyraźnie, że nie chce mieć na razie dzieci, brała oczywiście suka jedna tabletki, a potem świstak zawijał je w te sreberka. Suce się nie udało, jest samotna matka i dobrze jej tak. Ani trochę nie żałuję,

Gość gość
Najbardziej to mi żal jego nowej partnerki suko jedna. Nienawidze takich co łapia na dziecko

Gość gość
jak bedziesz w tej ciazy to powiec mu.co ci szkodzi.niech wie.posadzi go o alimenty .niech placi w kacu to tez jego dziecko bedzie .ty bedziesz mama on tata.nie pozwalaj mu dziecka do jego mieszkania zabierac niech sie u niebie spotyka np jak nie ma cie w domu zebys go nie musiala ogladac.

Gość gość
jak bedziesz w tej ciazy to powiec mu.co ci szkodzi.niech wie.posadzi go o alimenty .niech placi w kacu to tez jego dziecko bedzie .ty bedziesz mama on tata.nie pozwalaj mu dziecka do jego mieszkania zabierac niech sie u niebie spotyka np jak nie ma cie w domu zebys go nie musiala ogladac.