Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie facet1234568741

powiedzieć że kocham czy lepiej nie ?

Polecane posty

witam Jestem z śliczną i o rok starsza kobietą (28l) od mniej więcej 2 miesięcy obydwoje mamy duzy bagaż doświadczeń ... długie związki itd. po pewnym czasie choc krótkim uważałem że zachwyt jaki czuję to zauroczenie ale jednak jest inaczej wiem już że ją kocham ale jej tego nie powiedziałem. Co radzicie odkryć karty i powiedzieć jej czy lep[iej nie bo boję się ze z pieprze sprawę!

Gość lolitka kokietka
powiedz jej, nie nachalnie, zadbaj o szczególy. Zobaczysz jak zareaguje. Gdy zareaguje inaczej niż się spodziewasz w żadnym wypadku nie zaprzeczaj temu co powiedziałeś, nie musisz jej powtarzać tych słów ale nie zaprzeczaj!

jak ja kochasz i jestes tego pewny to powiedz.Mysle, ze skoro jest z Toba to wszystko jest na najlepszej drodze.Madra kobieta doceni takie wyznanie i je uszanuje.Nawet gdyby skonczylo sie rozstaniem (bo cos innego jakos nie poszlo) to i tak warto to ukochanej kobiecie powiedziec i zrobic taki wazny krok w relacjach z ukochana.

sęk w tym że mam wrażenie że ona zawsze czeka na mój ruch tak jest np/: z smsami , z propozycją spotkań , gdzie mamy się widziec o której sama nie napisze pierwsza i nie powie cholera że tęskni za mną i że chce mnie " tu zaraz" nie ma tego i dlatego sam nie wiem czy to dobrze że bym odkrył karty akurat teraz ...

Gość to sie jeszcze wstrzymaj
az bedziesz pewny, ze jej tez zalezy. dwa miesiace to nieduzo... daj sobie czas

Gość lolitka kokietka
jakaś przestraszona wydaje mi się. Nie boi się przypadkiem czegoś? taka jakby nie przekonana?

moze jest taka kobieta o mojej psychice.Ja tez nigdy pierwsza nie wychodze przed mezczyzna z propozyja, ale tez i oceniam go .Jak zabiega, co ma mi do powiedzenia.Czemu masz stosowac jakies sztuczki i taktyki.Powiedz jak to czujesz i niech sie dzieje wola nieba.Powodzenia.

jeśli nie była by przekonana to nie zgodziła się żebyśmy we dwoje spędzili cały tydzień w okresie sylwestrowym ... było super ... we dwoje nikt innym żadnych innych znajomych i naprawdę zachowywaliśmy się jak bysmy byli ze sobą juz szmat czasu

Gość wróżka nóżka pipkwe
no to wszystko dobrze sie zapowiada, bądź czujny bo coś mi się wydaje że ona wrażliwa i ostrożność się przyda :) powodzenia :)