Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mniamisia

Jedzenie na telefon + płatnośc kartą

Polecane posty

Gość Mniamisia

Siedzę w pracy i mam wielką ochotę zamówić sobie coś do jedzenia. Jest jeden minus – mam przy sobie jednie kartę. Czy możecie podać mi knajpy które umożliwiają płatność kartą w dostawie? Będę mega wdzięczna za info. Wiem, że pizza hut, ale czy coś jeszcze?

Gość nie mam pojęcia
ale w ogóle denerwuje mnie to, że w wielu miejscach nie można kartą płacić. Kto jeszcze nosi gotówke przy sobie! Tzn. noszą wszyscy, bo muszą - ale wg mnie to bez sensu. Np. ostatnio biegłam przez całe miasto - bo w taksówce nie można kartą zapłacić, biletu też nie kupię :-O

Gość daj sobie luz
Moze za szalet miejski albo kilogram ziemniakow tez kartą damulka chce placic ? Ojej, nie da rady, tragedia.

Gość Mniamisia
ojeje a co tak Cie boli ze ludzie kartą płaca a nie dzwonią woreczkiem miedziaków?:) Strasznie mnie to zacofanie wnerwia, nic człowiek sobie zamówić nie może, bo nie dość, że tylko gotówka to jeszcze od np 30zl - a co ja mam sama dwie pizze zjesc? :/

Gość jak to zrobic
tak trudno sobie wyplacic 100 jak jestes akurat w poblizu bankomatu? jasne, placenie karta jest wygodne, ale nie zchowuj sie jak idiotka:D

Gość nie mam pojęcia
:-D Jacy wy naiwni jesteście. A dlaczego? Nich się każdy sam domyśli :D

Gość jak to zrobic
:D:O

www.sushi-taxi.pl - tam można płacić kartą i serwis ma w menu nie tylko sushi (które zresztą jest u nich wyborne). Działają w Poznaniu i okolicach. Często zamawiam do pracy i jestem zadowolona.

Gość pizzożerca
Ja bym stawiała na pizzę. Można się najeść czegoś pysznego i nie zbankrutować. Według mnie najlepsza pizza jest w Da Marco. Bardzo mi smakuje, ponad to dowóz do domku mam gratis i w dodatku mogę kartą w domku zapłacić a to kolejny plus bo nie zawsze mam gotówkę przy sobie bo generalnie płacę kartą :):) a więcej sobie zobaczcie na http://www.pizza.w.poznaniu.pl/ jaki wybór. :) i jeszcze słyszałam że jakieś konkursy często mają :)

Gość kciukiem.
No! Przy zmowieniu z min 100 zł dają kupon umożliwiający uczestnictwo w zawodach łuskania słonecznika. W tamtym roku durszlak wygrałam a mąż profesjonalne imadło! Tylko tam zamawiamy :)

Gość gość
czasami mozna czasami nie, zalezy od firmy - jak ja zamawiałam z www.teleobiad.pl to bodajże mozna bylo. trzeba sprawdzic, ale teraz juz wiekszosc firm jest wyposazona z terminale.

Gość gość
dokladnie, @gość - jedzenie z Tele Obiadu jest naprawdę dobre ;)

Gość gość
Zdarza mi się czasami zamówić jedzenie z dowozem z indyjskiej restauracji Ganesh – www.ganesh.pl Sprawna dostawa już wliczona w cenę, także nie trzeba osobno jeszcze za transport płacić. Jedzenie szczelnie zapakowane, ciepłe, pachnące...lubię indyjskie smaki, zwłaszcza te pikantniejsze sosy mi odpowiadają.

Gość gość
Ja taką kartą nie płacę za jedzenie nie mam takich dylematów. Najczęściej normalnie. W ogóle najczęściej zamawiam jedzenie jak ejstem wpracy z Margaret we Wrocławiu- https://www.margaretwroclaw.pl/ jest pyszne!

Gość gość
Jak najbardziej można zapłacić w ten sposób, podobnie zresztą jak online, akurat to bardzo wygodna forma, metoda płatności. Pizzeria GustoPizza we Wrocławiu ma taka opcję.

Gość tervarien
Najprościej wejść na pizza portal - tam chyba możesz od razu zapłacić, więc nie przejmujesz się dostawą. Ja tak zamawiałam raz zahir kebab łódź i nie było problemów. https://pizzaportal.pl/zahir-kebab/

Gość gość
Bo to idioci, którzy nia znają się w ogóle na biznesie.. też chce teraz zamówić i nie zamówię, bo nie mam gotówki.. chyba pora otworzyć sklep gdzie można płacić kartą przy odbierze.. przecież to kokosy są..