Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczkamyyyszeeczka xD

Jak podrywają nieśmiałe osoby?

Polecane posty

:)

pytanie na luzie:) niech ktoś odpowie normalnie:)

Gość niemiaalyy
chyba wogole bo sie wtydza:(

Gość nieudolnie
i na niesmialosc

Gość robinia12345
ciekawy temat:) ja zwykle pod wplywem adrenalinki wydzielającej się na widok obiektu zainteresowania robię się trochę bardziej odważna. Uśmiecham się, przysiadam się, zaczynam rozmowę

Gość chryzantemablekitna
ja robie sie z madrej odpowiedzialnej dziewczyny slodka idiotka, ktora nie umie sie wyslowic, albo mowi straszne glupoty... w dodoatku dostaje przyspieszenia ciala i nie moge sie na niczym skupic... pozniej zazwyczaj (na imrezie) pod wplywem tylu emocji upijam sie nie czujac granicy i robie z siebie posmiewisko:(

ze strachu i oniesmielenia obgryzaja paznokcie, drapia sie po glowie i przezywaja katusze.A glowie kompletna pustka , mimo, ze po tysiackroc ulozyli fajny tekst.

Gość emcza
też kiedyś byłem nieśmiały :-). potem postanowiłem wyrwać się z tego. na początek dobrze jest zacząć od przedstwienia się. może to trochę staroświeckie, ale działa. potem warto rzucić jakiś temat do rozmowy, od takiej luźnej. warto powiedzieć o swoich zainteresowaniach, jakieś hobby ma dobry wpływ i z reguły powoduje otwarcie drugiej osoby do mówienia o swoich zainteresowaniach. jeżeli znasz jakieś dobre dowcipy to można powiedzieć, ale takie które wiążą się z tematem ogólnym rozmowy. jeżeli jesteś dziewczyną to na zakończenie warto powiedzieć, że ma się trochę wolnego czasu np. w najbliższy weekend. jeżeli facet jest zainteresowany to powie, że zaprasza do: kina, kawiarni, na koncert jakiegoś zespołu, do jakiegoś klubu, gdziekolwiek. najważniejsze to nie poddawać się na początku rozmowy, potem już jakoś leci :-). jeżeli facet przez cały czas, ani be ani me to znaczy, że nie jest zainteresowany, albo zajęty, albo po prostu nudny.

Gość emcza
bzdura? to powiedz dlaczego dzięki tej metodzie zawsze mogłem na każdej imprezie porozmawiać z dziewczyną. pozatym najważniejsze, żeby tą nieśmiałość przełamać. a jak sobie wyobrażasz przełamanie jej przez stanie w kącie i obgryzanie paznokci. ludzie są interesujący, a najbardziej ci, którzy o tym nie wiedzą, a tak z reguły jets z nieśmiałymi :-) .

Gość emcza
ja? dopiero w wieku dwudziestu jeden lat zaprosiłem pierwszą dziewczynę do kina. b/o

Gość offerma a ty jestes niesmialy

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 8 miesięcy i nigdy nie podrywałem

Gość offerma napisz
jak ty podrywales?

Gość Moim zdaniem ale może się mylę
offerma nigdy nikogo nie podrywał.

Gość pisal ze podrywal i dlatego
wie, ze go nie chca.

Gość ja teeez
podnosze, bo ciekawy temat

Gość avrilllllll
mysle ze osoby niesmiało po prostu uciekaja chowaja sie lub strzelaja oczami jak widza obiekt pozadania ale podryw?? nieee przynajmniej nie ja :P

Gość ja teeez
wlasnie..tez mi się wydaje ze takie osoby chyba jedynie mogą czekać aż ktoś je poderwie//