Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna karolcia

ciąża test - tak, gin - nie

Polecane posty

Gość taka jedna karolcia

Dziewczyny mam do Was pytanie. Mysle, ze moze Wy bedziecie znac odpowiedz na moje pytanie. Mianowicie: ostatnia miesiaczke mialam 21 listopada, test wykazał druga slabiutka kreske, powtorzylam i wyszlo to samo. A wiec wychodzi na to ze jest to 7 tydzien ciazy. Byłam wczoraj u ginekologa, zrobil mi usg i mowi ze plodu nie widac i mam przyjsc za tydzien. Wytlumaczcie mi dlaczego test wykryl ciaze skoro w niej nie jestem?

Gość prawdopodobnie
jeszcze jest za wcześnie i nie widać ciąży u mnie było widac właśnie w 7 tygodniu tylko pęcherzyk a zarodek dopiero w 9 tygodniu. Dlatego lekarz kazał ci przyjść za tydzień

Gość nie wiem czemu
nie widać , ja miałam @ 19 listopada, do lekarza poszłam 23 grudnia i na usg nic nie było widać, ale poszłam za tydzień 30 grudnia i było już widać:) może poczekaj jeszcze tydzień i idź do lekarza

Gość zalza123
ja tez wczoraj mialam usg, ostatnia miesiaczka 18 listpoad i nic nawe pecherzyka nie zobaczylam. mam za 2 tygodnie przyjsc, ale mam za to strasznie duza macice, powiedzialam mi pani ginekolog ze to moga byc blizniaki.