Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa Barbie

Czy ktos wie cos o implancie???

Polecane posty

Gość Anonimowa Barbie

Przepraszam ale czy kto mi moze pomuc czy ktos z was ma implant antykoncepcyjnny ?? Prosze mi dac jak najwiecej informacji na ten temat prosze was bardzo bo ja za chwilke umpre z przerazenia bardzo prosze o pomoc:( nie mam juz miesiaczki miesiac i strasznie sie boje czy mogli bysci mi jakos pomoc blagam was

Gość Anonimowa Barbie
Prosze Pomozcie !!

Gość Anonimowa Barbie
Jak dziala implant antykoncepcyjny ??? Czy ktos moze udzielic mi jakich kolwiek iormacji ?? czy mozna sie kochac bez zabezpieczenia i nie mozna zajsc w ciaze ?? Prosze o pomoc !!! dziekuje

Moja znajoma mial taki implantacik w ramieniu wstrzepiony....sprawdzil sie poza ubocznym dzialaniem jak przytycie i potem blizna jaka zostala gdy implanat trzeba bylo wyjac...;(

Gość Anonimowa Barbie
dziekuje:) czy mozna sie kochac bez zabezpieczenia i nie mozna zajsc w ciaze ?? Prosze o pomoc !!!

Gość Anonimowa Barbie
Prosze o Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blagam !!!!!!!!!!!!!

hej ja mam taki implant antykoncepcyjny od 3 miesiecy robilam go w UK jest on na 3 lata i po zalozeniu trzeba kochac sie 2 tyg z prezerwatywa????? ja naprzyklam mam plamienia od 2 tyg i niewiem kiedy sie skoncza?? ale ogulnie czuje sie ok pierwsze 2 tyg to mialam jakies nerwy ale wszystko wrucilo do normy