Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhgthjl

zapytać go wprost, z kim się spotkał? Bo kłamie!

Polecane posty

Gość yhgthjl

jakis czas temu zaczelam sie spotykac z jednym facetem... ladnie i przyjemnie. jakis czas temu powiedzial mi, ze naprawia costam jakiejs kolezance... mysle sobie, dobra, ok, ciekawe, kto to. pare dni pozniej powiedzial, ze idzie na piwo z kumplami (tak sie dokladnie wyraznil). potem nagle okazalo sie, ze byl nie z kumplami, ale z ta kolezanka. mial byc jeszcze jeden kolega, ale sie wykruszyl. i tutaj moje zaniepokojenie... powiedzial mi, ze wychodzi z kumplami, gdy mial wyjsc w gronie mieszanym, a w efekcie skonczyl z ta laska. jak ja wychodze gdzies z kolegami, nie mowie, ze umowilam sie z KOLEZANKAMI. zapytac sie wprost o co come on, czy wyjde na paranoiczke? myslicie, ze cos kreci?

Gość yhgthjl
wiecie, nie chce robic jakiejs jazdy nie wiadomo o co. wyjdzie ze sie przejezyczyl czy cos, a ja robie z igly widly. my sie poki co spotykamy tak dosc luzno, to nie jest zaden zwiazek z dlugim stazem. ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy sie pakowac w to emocjonalnie. jesli on sie spotyka rownolegle z innymi i z innymi tez kreci to oczywiascie nie chce. tylko jak sie dowiedziec...

Gość ja powiem tak.....
dziewczyno odpuść tym bardziej że sama pisałaś że nie jest to poważny związek ....a skąd wiesz jak było ?....może umówił się z kumplami na piwo a ona dołączyła później przez przypadek przecież też tak mogło być weszła do baru a oni siedzieli i się przyłączyła .....nie rób mu takich jazd na początku bo Cię kopnie w tyłek ....

Gość kajanka
zaniepokojenie ? - on cie zdradza i robi w konia - oszukał raz, oszuka i w przyszłości - zerwij z nim

Gość o boze kochany nastepna.....
" wiecie, nie chce robic jakiejs jazdy nie wiadomo o co. wyjdzie ze sie przejezyczyl czy cos, a ja robie z igly widly. my sie poki co spotykamy tak dosc luzno, to nie jest zaden zwiazek z dlugim stazem. ale ja sie wlasnie zastanawiam, czy sie pakowac w to emocjonalnie. jesli on sie spotyka rownolegle z innymi i z innymi tez kreci to oczywiascie nie chce. tylko jak sie dowiedziec... " nie jesteście parą, a on ma ci sie spowiadac?:O dorosnij.