Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliiwa 26

*SMuuttnoo mii ... jakieś RAdy?

Polecane posty

Gość nieszczęsliiwa 26

Eh..wiecie ... zakochałam się w pewnym chłopaku on we mnie też kiedyś gdy ... powiedział mi ze mnie kocha to go wysmialam bo nie moglam uwierzyc bo jestem brzydkaa ;( bylam glupiaa ze go wysmialam potem ja powiedzialam mu niedawno ze go kocham to on mnie ma gdzieś wyśmiał się ze mnie z mojego wyglądu.. ;( i powiedziałam mu że jest palantem ;( że sprawa nieaktualnaa:( .... nie podaje wieku bo będzieciee mnie krytykować że młoda jestem i mam czas na miłość .. ;( alee too tak strasznie obli nie mogę sie pogodzić żę straciłam go na zawsze przez to że jestem brzydka i gruba ;(( mam załamke ...!; (

Gość nuna3333
a on taki przystojniak? skoro Ci kiedys powiedzial ze Cie kocha a Ty go wysmialas to najprawdopodobniej teraz uniosl sie duma. ja bym poczekala na rozwoj akcji, moze to jeszcze nie koniec

Gość nieszczęsliiwa 26
własniee on to przystojniakk .. tak tylko on ..to jest tak on w głębi duszy mnie kocha.. ja to wiem a poza tym sam mówił kiedyś.. ale wczoraj pisałam z jego kumplem i on u niego był i to wszystko było pisane przez jego kumpla żebym się od niego odwaliła.. ale mógł to również dla szpanu powiedzieć ... ;( alee jestt mii straszniee smutnoo :( w sobotę jest dyskoteka nie wiem czy pójdę bo on tam będzie i ja nie chce się tam afiszować.. :(

Gość nieszczęsliiwa 26
Proszęę oo pomoocc ;(:(:(:(:(

"straciłam go na zawsze przez to że jestem brzydka i gruba" Straciłaś go przez to, że jesteś głupia. Wyśmiewasz chłopaczka a teraz pretensje do losu.

Gość nieszczęsliiwa 26
niee ... ale ja nie mam 100% pewności czy on wtedy mówił to na serioo ;( Wiemm że to moja wina ;( za głupotę się płaci :(

Gość llllalka234
......nie wiem co napisać..