Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yosiemaelo

Dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość Yosiemaelo

Dziewczyny błagam pomocy bo już zgłupiałem... Moja dziewczyna ma regularne cykle najczęściej 2 lub 3 dzień miesiąca. W Grudniu dostała okresu 2 trwał do 8. 25 Grudnia współżyliśmy ze sobą bez zabezpieczenia stosunek przerywany poszliśmy się umyć no i jeszcze trochę po umyciu raptem jakieś 10 sekund ale już bez wytrysku ani niczego. Dziś jest 7 a okresu nie MA!!! Jestem przerażony. Dodam jeszcze że dziewczyna w połowie grudnia przechodziła zapalenie pęcherza ostatnio dosyć często się jej to zdarza i brała antybiotyki a jeszcze przed świętami się rozchorowała też faszerowała się inną chemią. Już sam nie wiem ... pomocy !!!

Gość rzucisz szkole
niech zrobi lepiej test to moze byc wina antybiotykow, ale moze byc tez ze bedziesz tata

Gość la_lunia
JESTES SKOŃCZONYM DEBILEM!!! Jak nie chcecie być rodzicami to po co uprawiacie seks bez zabezpieczenia?

Gość Yosiemaelo
Ehh wiem :/ teraz potwornie żałuje to czekanie i nerwy są okropne dziewczyna też już zwariowała raz ma sucho raz ma śluz raz ją boli brzuch raz nie :/

Gość Yosiemaelo
la_lunia Codziennie sobie to rano powtarzam jak do niej dzwonie i pytam czy coś już jest...

Gość la_lunia
Przepraszam za ostre słoawa. A tak z ciekawości jak sie zachowasz jak sie okaże, że dziewczyna jet w ciązy?

Gość rzucisz szkole
ja zaszlam w ciaze w "nieplodne" dni, wiec wszystko jest mozliwe!

Gość Yosiemaelo
Na pewno jej nie zostawię jesteśmy już razem 2,6 roku współżyjemy od jakiegoś roku myślimy o wspólnej przyszłości ale kurde za wcześni nie teraz... mamy po 21 lat

Gość la_lunia
Tylko? Jak urodzi sie dziecko poewnie bedziecie mieli już 22. To juz nie tak mało skoro byliscie na tyle dorośli żeby uprawiać seks. Ae szczerze to wątpie w te ciąże. Pisałeś, że twoja dziewczyna brała lekarstwa- wtedy czasami wszystko sie przesuwa. I tak rok "jedziecie" na stosunku przerywanym?

Gość Yosiemaelo
Nie nie akurat wtedy po Wigilii wszystko zamknięte było a że się strasznie nam zachciało bo długo się nie widzieliśmy i wyszło...na pewno w niej nie doszedłem wyjąłem odczekałem z 6 sekund i dopiero nastąpił wytrysk ( jakiś dziwny jestem ;P ) Później był jeszcze sylwester balety do rana alkohol i bo sylwestrze też była chora głowa kości bolały gardło też jakaś 'chemię' brała nie wiem jakie to były leki...

Gość Yosiemaelo
idę się przespać od paru dni nie śpię masakra nikomu nie życzę takiego stresu... dzisiaj wraca ze szkoły. Studiuje w innym mieście jutro robimy test z rana .

Gość la_lunia
No to powodzenia!

Gość Yosiemaelo
zrobiliśmy test negatywny jeszcze jutro rano... dla pewności