Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnnaa

jak mu delkatnie powiedzieć że ma nie przyjeżdzać?

Polecane posty

Gość smuutnnaa

Pierwszy raz od 4 miesięcy mam zobaczyc swojego faceta - zwiazek na odleglosc, jednak moja matka ostatnio robi mi takie awantury, ze chyba lepiej bedzie jak nie przyjedzie jednak...ja w dodatku chora jestem :( na sama myśl płakać mi się chce :( od dwoch dni się na tym zastanawiam, tylko nie wiem jak mu to powiedzieć? pomóżcie :( nie wiem jak mu powiedzieć że ma nie przyjeżdać :(

Gość smuutnnaa
bardzo śmieszne... :(:(:(

Gość www.tnij.org/firanka2010
nie ma związków na odległośc,związek to jest wtedy jak już poznasz kogoś z internetu osobiście

Gość smuutnnaa
a kto powiedział że poznałam go przez internet? wcale tak nie było!!! nie spotykamy się często ze względu na szkołę :( a pozanlismy się w realu, na koncercie zagranicą!! dwa lata temu!

Gość kiloff
Pytasz a sama napisałaś co chciałabyś mu powiedziec "moja matka ostatnio robi mi awantury,będzie lepiej jak nie przyjedziesz , w dodatku jestem chora "

Gość smuutnnaa
że mnie choróbsko bierze - to już wie, powiedział że dobrze że przyjeżdza- dopilnuje osobiscie zebym siędobrze wyleczyla!! :( chyba nie powiem mu, że ciągle kłóce się z matką, bratem, ciotką... o jego przyjazd, że własnei na ten tydzień zaplanowali remont :( wstyd!!! płakać mi się chce!!! :( tzn już rycze!

Gość kiloff
a dlaczego nie ! no to powiedz że macie remont innym razem się spotkacie

Gość smuutnnaa
jak mam mu powiedzieć że mamy remont? kiedy indziej sie spotkamy? ja ma szkole i prace on też znaleźć kilka dni na spotkanie (1300km) jest cholernie trudne! :( od 2 miesięcy wiedzialam ze przyjedzie jak nie dłuzej, za 2 dni ma lot :( :( wiem, że on czeka na to spotkanie, nie mam serca odmawiać go z byle powodu :(

Gość smuutnnaa
to spotkajcie sie poza domem;] -> gdyby to tylko było możliwe, a gdzie będzie spał? przyjechać ma z kompem i prace bedzie tutaj pisał? gdzie? między wiertarka a młotkiem? :(

Gość kotka na stole
no to smarkata jesteś , udajesz dorosłą , umawiasz się , a jak facio już leci do ciebie to nagle strach ... bo co mamusia na to ,mamusia nie pozwoli ! dorośnij dziewczynko :p

Gość smuutnnaa
beznadziejna sprawa! nie chce też żeby poczuł się niechciany :( co innego neizapowiedziana wizyta i remont a co innego zapowiedziana od 2 miesiecy!! :(:(:(:( remont, ja chora, ciągłe kłótnie z matka ( o spanie razem, a mam 24 lata) brak słów :(

Gość kotka na stole
pracujesz ?

Gość smuutnnaa
moze nie jestem jakas stara, ale smarkata chyba też nie!! mam 24 lata, oficjalny związek i jak zwykle 5 min przed kłótnie z matka!! zawsze tak jest!! a gdybym mogla sie usamodzielnić dawno bym to zrobiła !! :(

Gość smuutnnaa
tak, pracuje - dorywczo ze względu na studia :(

Gość smuutnnaa
a co mogę zrobić mieszkajac z matka w jednym domu?

Gość smuutnnaa
:( wiem, zanudzam :(

a hotel? Dwie noce moze przeciez spedzc w hotelu.Jesli stac go na lot, to i na nocleg.Twoja mama nie jest zobowiazana do nocowania twoich chlopakow.I remont tu nic nie ma do rzeczy.Z wizyta niech przydzie do Ciebie do domu, a na noc do hotelu.

Gość sprawa jest złożoonaa
To dom Twojej matki i ma prawo decydować, czy będziecie spali razem, czy nie. Ale kto powiedział, że musicie się spotkać w domu Twej matki? Jesteś dorosła, wynajmijcie sobie pokój w jakiemś romantycznym gospodarstwie agroturystycznym (bardzo tanie!) i śpijcie razem do woli.

Gość smuutnnaa
a dlaczego nie powiedziałam mi tego 2 miesiące temu? wcale bym go nie zapraszala!! :( wstyd mi za nich!! jego rodzice są przeciwni całkowicie! :( płakać mi się chce :(

Gość smuutnnaa
nie jest to całkowicie dom mojej matki!! 1/3 jest moja!! jako spadek po moim wlasnym ojcu !

Twoja to będzie jak zaczniesz płacić stosowną część rachunków. Nie oburzaj się więc, tylko wynieś się razem z chłopakiem, żeby mu nie było smutno samemu, na te dni do jakiegoś wynajętego pokoju.

Gość smuutnnaa
dorzucam się do rachunków! ona nie pracuje i min. zyje z moich pieniedzy - nie wypominam jej tego, wychowala mnie, należy się jej, ale dopóki ona gra fair!! a nie jestem pewna czy grą fair można nazwać planowanie remontu (dziś sie dowiedziałam o nim) na 2 dni przed jego przyjazdem i wyskakiwanie z tym w ostatniej chwili! i to nei jest pierwszy raz!!! zawsze gdy jej sie coś nie podoba w ostatnich 5 min potrafi coś odstawić w wielkim formacie!! :(

A, to wybacz, zwracam honor. No ale trudno, z matką nie wygrasz, skoro ma taki trudny charakter. Dla świętego spokoju wynieście się z domu i spędzicie sobie uroczy weekend tylko we dwoje.