Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest szansa

CZY JEST SZANSA NA CIĄŻĘ?

Polecane posty

Gość daisyyy007
na szczescie to tylko 1,5 h lotu :)

Gość biznesss
Witam, nazywam się Dawid Adamaszek chciałbym TOBIE zaproponować współpracę. Chcę abyś nauczył się korzystać z daru, jakim jest Marketing Sieciowy, mógł dorobić kilka złotych do pensji, a z czasem zbudować swój WŁASNY, NIEZALEŻNY BIZNES. Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak ja PRACUJĘ i zarabiam i jak TY możesz to robić Zapraszam na moją stronę: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Pozdrawiam serdecznie Dawid

Gość czy jest szansa
ja będę lecieć z Polski do Anglii lot trwa 2 godziny, mam nadzieje że nam się uda począć dziecko:) Byłabym prze szczęśliwa. A tu macie fajny kalendarzyk dni płodnych i wyznacza kiedy największa szansa na dziewczynkę a kiedy na chłopca:) http://piekielko.info/kalendarzyk

Gość GMTV
Czesc.czy jest szansa... jestesmy w podobnej sytuacji.okres30 grudnia i wczoraj pierwsza proba.mamy juz 2 synow miec staramy sie o dzieweczynke.czy myslisz ze dzisiaj powinnismy zrobic powtorke?

Gość czy jest szansa
u mnie wypada jutro i pojutrze największa szansa na dziewczynkę, także dzisiaj u Ciebie jeszcze:) A potem już szansa maleje:) Zobacz na wykres, na pewno CI pomoże

Gość GMTV
Kalendarzyk jest super i zgodnie z nim najwieksze szanse mamy 10 i 11.nigsy nie mialam problemow z zajsciem w ciaze,wrecz przeciwnie;)Teraz moze byc trudniej bo w czasie ciazy z mlodszym mialam usuniety jajnik

ja nadal czekam, nadal utrzymuje mi się wysoka temp więc jest nadzieja, czekam do poniedziałku, jeśli w poniedziałek temp będzie nadal wysoka to robie teścik :) jedno mnie tylko martwi, przed chwilą miałam taki dziwny ból jakby mi ktoś "ciągnoł za macice w dół" wiecie co to może oznaczać????

Gość czy jest szansa
ja nie mam pojęcia co to może być, bo nigdy czegoś takiego nie miałam, no i w ciąży też nigdy nie byłam.

Gość czy jest szansa
:)