Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabell26

jak powinnam sie zachowac?

Polecane posty

Gość Izabell26

Gość Izabell26
zerwal ze mna facet 31 lat w swieta przez smsa, podobno chcial wrocic do bylej,ale nie wrocil jednak,ja przeplakalam cale swieta i calego sylwka, on jutro chce sie spotkac jak powinnam sie zachowac by wyjsc z klasa??

moim zdaniem gdy poprosi cie om powrot powiedzialanbym ze sie zastanowie bo nie codziennie facet zostawia podobno ukochana osobe dla swojej byłej. jesli wogole nadal chcesz z nim byc bo jesli nie to po prostu zakoncz to sama raz na zawsze

czemu kombinujesz jak sie masz zachowac?Powiedzial choc w jakiej sprawie chce sie spotkac?Jak ktos zrywa , w dodatku przez sms to chyba az za mocna nie nalezy zaprzatac sobie glowy taka osoba.No chyba , ze marzysz by znowu wrocil i znow za moment dostac kopniaka.

Gość world of warcraft
powinnas popuscic szpary

Gość Izabell26
to co mam zrobic? olac go? i w ogole nie isc na to spotkanie?

Gość Izabell26
ehh nie rozumiem facetow

Gość xerxes
Olej go.. nie idź na spotkanie, nie odbieraj telefonów.. żeby do niego dotarło że nie można cie traktować jak zabawkę

Gość Izabell26
znajomi mi mowia,zebym pokazala klase poszla na spotkanie tak zeby zalowal?? i juz mam metlik,nie wiem co robic,,,,,,,,

odpowiem co ja bym zrobila-ale ja jako ja.W ogole bym sobie zadna rozmowa nie zawracala glowy a tym bardziej nie szla na spotkanie.Klasa to wlasnie jest podziekowanie za kontakty z tym panem.Grzecznie i konsekwentne :dziekuje.

Gość Izabell26
moze masz racje,,,,niech wie co starcil

Gość Kluska_kluskowa
Moim zdaniem albo nie powinnaś tam iść w ogóle(nie odwołuj spotkania, tylko go wystaw, albo chwilę przed spotkaniem wyślij mu sms'a z głupim powodem i wyłącz telefon), albo jak chcesz się pobawić, to idź i z wdziękiem i kulturą mu dawać do zrozumienia cały czas, że jest, był i będzie zerem.

Gość Martyna_Kowalska-Nowak
o jakiej klasie Wy tu mówicie? Klasę ma się wobec ludzi, którzy ją mają, a on zachował się jak kawał chama i Wy mu z klasą wyjeżdżacie? Zniszczyć i zgnoić!!! Tyle mu się należy.

a czemu znizac sie do jego poziomu?Na dodatek przejechac sobie po emocjach niepotrzebnie.Jak ktos jest zle wychowany, to Ty tez tak samo masz sie zachowywac?