Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PowidłaGirl

Pomocy.

Polecane posty

Gość PowidłaGirl

Chodze do 2 gm. Nigdy nie mialam chlopaka, dlatego ze nie chcialam, a ci ktorych chcialam albo nie chcieli mnie albo byli za niesmiali jak to bylo w paru przypadkach. Zabujalam sie w 2 lata starszym kolesiu, ale jestem strasznie niesmialą osoba i strasznie przez niego cierpie, on mnie nie zna ale ja z obserwacji wiem o nim wiele. watpie zeby sie zainteresowal kims mojego pokroju ale pomozcie co ja mam zrobic, batrdzo mi z tym zle. Z gory mowie ze nie podejde do niego bo jestem strasznie niesmiala. choc ta mlodziencza milosc moze mi kiedys minie bd kolejna a ja znowu bd gapic sie w jego zdjecie. pomocy.

juz dzis jakiejs niesmialej nastolatce radzilam.Tobie poradze to samo.Napisz list, zapros chlopaka do kina , mecz czy po prostu na spacer.

Gość PowidłaGirl
no ale jak. przeciez ja go nieznam, ani nawet nie mam doswiadczenia. mam podejsc czesc pojdziesz ze mna do kina? jestem *** i kocham cie nad zycie, 100x dziennie wchodze na twoj profil nk czy facebook? nie umiem tak, a listu tez nie mam za bardzo jak napisac :( to mnie pogrąża PS dzięęęęki .

jejku,to napisz na tej naszej klasie.Przeciez tak ludzie robia.Nie musisz pisac ,ze kochasz bo to byloby smieszne.Napisz moze-jestem np. Kasia.Widzialam Cie na naszej klasie , podobasz mi sie.Chcialabym zaprosic Cie do kina.Jesli masz ochote to odpisz.Czemu lamentujesz dziewczyno.Jak bedzie mial ochote to przyjmie zaproszenie , jesli nie- odmowi.Wyleczysz sie z tego zadurzenia najwyzej.Odwagi.

Gość PowidłaGirl
jestem prawie pewna ze pol szkoly sie bd potem ze mnie swiat, moze to wina ze moja szkola jest taka a nie inna. poza tym boje sie ze on bd mial mnie za totalna gowniare, w koncu on jest z lo ja z gm. poza tym wzrostem i wygladam nie grzesze, zadnym cudem sie nie wyrozniam, a przynajmniej na pewno nie na 1 rzut oka, myslalam zeby jezdzic z nim autobusem, ale to wymagaloby ode mnie wielkich poswiecej czyli ok 3 godzin snu xD wiem ze jestem smieszna ale naprawde mi na nim zalezy. poza tym nawet gdyby sie zgodzil a watpie to nie wiem o czym mialabym z nim gadac po zjadl by mnie stres, w innym przypadku wiem ze mielibysmy mase wspolnych tematow bo staram sie go sluchac gdy rozmawia z innymi...

Gość PowidłaGirl
* mialo byc smialo xD nie spalam dzisiaj prawie xD

Gość xerxes
"mam podejsc czesc pojdziesz ze mna do kina?" Właściwie to czemu nie ? Najwyżej odmówi. Nie oglądaj się na innych, to Twój czas biegnie.. czy to ważne co oni myślą ? Nie jesteś śmieszna, wiele osób tak ma nie ty jedna że się kocha, nie śpi, katuje wątpliwościami.. Miej odwagę walczyć o siebie.

Gość PowidłaGirl
tylko ja się tak strasznie boje, naprawde mi na nim zalezy wiec mysle sobie ze moze lepiej bd ogladac go z daleka niz zblaznic sie z bliska; on jest idealny a ja zwykla, on zna miliony osob lepszych ode mnie, a mnie nawet nie zna. Dziękuję wam ;)

Gość PowidłaGirl
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? :o

Gość dawajdawaj mala
Może poproś go, żeby Ci odkręcił butelkę? Zapytaj się czy liceum do którego chodzi to dobry wybór, bo niedługo będziesz musiała wybrać jakieś i się zastanawiasz nad tym.....ale...... Moze macie wspólnych nauczycieli? Może jakiś wspólny projekt w szkole, jakieś przedstawienia, apele można razem organizować jak to jedna szkoła. Dowiedz się jak wyglądają zajęcia na tym profilu.... Zagadaj na facebooku, ze razem do szkoły chodzicie i zapros do znajomych i pogadaj o zainteresowaniach. Nie wiem co teraz nastolatki robia na takich stronach. Poznaj go, jak jestes przeciętna z wygladu, to moze musisz sie pokazać od strony charakteru, zeby zwrócił na ciebie uwage. Jak się dobrze wam bedzie gadac, to mozecie sie pozniej bardziej zaprzyjaźnic.

Gość PowidłaGirl
dzięki ;)

Gość PowidłaGirl
macie jeszcze cos innego?

Gość PowidłaGirl
halooo? ;(