Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy

pomozcie mi cos wymyslec

Polecane posty

Gość pomocyyyyy

cześć;P mam kompletna pustkę w głowie a muszę napisać cos na angielski. mam napisać coś takiego Jesteś na wakacjach za granicą. Rozmawiacie o przygodach z gotowaniem. Opowiedz znajomym o tym co ci się pewnego razu przytrafiło: - opisz okoliczności zdarzenia - opowiedz co wam sie przydarzyło w trakcie gotowania - powiedz jak wybrnęliście z trudnej sytuacji nie proszę o to żeby mi ktoś pisał po angielsku bo z tym sobie poradzę tylko ze zapodał jakieś pomysły... mam słaba wyobraźnie.i nie mam pomysłow na te myslniki...pomóżcie mi wymyśleć jakaś historyjkę. mam pustke w głowie :(

Gość pomocyyyyy
up

Gość pomocyyyyy
zadnych pomysłow?

Gość pomocyyyyy
:(

-napisze że pewnego razu zaprosiłaś na kolację nowo poznanego chłopaka a że była to wasza pierwsza randka chciałaś żeby była wyjatkowa a że czujesz sie dobrze w kuchni to postanowiłaś sama coś ugotować, cdn.

Tak więc od dłuzszego czasu zastanawiałas sie nad menu a gdy w końcu wybrałaś najodpowiedniejsze pobiegłaś zrobić zakupy do najblizszego marketu... cdn

Gość pomocyyyyy
dziękuje :)

gdy w końcu nadszedł upragniony dzien od samego rana byłaś zajeta dekoracją stołu oraz przygotowaniem potrawy... gdy już wszystko było gotowe, po całej kuchni roznosiły sie aromatyczne zapachy i wykwintna kolacja znalazła juz swoje miejsce na stole, punktualnie o umówionej godzinie zadzwonił dzwonek do drzwi...

w progu stanął twój obiekt uczuć z pięknym bukietem czerwonych róż w ręku. Gdz przełamaliscie już "pierwsze lody" zaprosiłaś gościa do cudownie nakrytego stołu. Ku Twojemu zdziwieniu na stole zamiast twojej kolacji siedział twoj pies i z niewinna minką oblizywał swój pyszczek mlaskając językiem... cdn

oboje wymieniliście się spojrzeniami po czym wybuchnęliście śmiechem... a po 20 minutach zasiedliscie do stołu na którym stała zamówiona przez was pizza :)

Gość pomocyyyyy
bardzo pomogłaś :P dziękuje :-)

ciesze sie :) pewnie przygotowujesz sie do matury skoro takie zestawy rozwiazujecie.. w takim razie trzymam kciuki w maju :)