Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena333

za dużo hormonów ??????????????

Polecane posty

Gość magdalena333

Witam dziewczyny, mam taki problem chcę brać tabletki antykoncepcyjne, i chciałam się dowiedzieć czy jeżeli biorę letrox 50 (syntetyczny hormon tarczycy) to jeszcze jedna dawka hormonów tabletek antykoncepcyjnych to nie za dużo ???

Gość magdalena333
jeżeli ktoś tak ma że bierze jakies tabletki na tarczyce, i bierze tabl. antykoncepcyjne niech odpisze

Gość magdalena333
jest tu ktoś ?

Gość magdalena333
O co ci chodzi jak jestes taki nie uprzejmy/a to weż wypier... z forum! ja się pytm normalych osób a nie jakis zdegenerowanych ludzi którzy siedza na forum tylko po to by pisać jakies idiotyzmy!

Gość magdalena333
Sam z tąd wypier..... !!!!!!!!!!!! i nie pisz do mnie bo ja się pytam normalnie a ty idioto wchodzisz na mój temat sperdal.......

Gość magdalena333
człowieku to może ty odejdź od komputera, albo nie o kurw... to ty jakiś nastolatek jesteś ty gównia.... idź lepiej jakąś książkę przeczytaj i nie wchodź do ludzi którzy mają jakiś problem a ty im rujnujesz temat.

Gość magdalena333
I nastolatek chyba posłuchał starszej osoby od siebie poszedł czytać jakąś książkę, a teraz się pytam normalnych i życzliwych ludzi, odpowiedzcie jeżeli wiecie na mój temat!

Gość hbdgbbn
a jakiez dziecko drogie masz problem z zenskimi hormonami zes wybrała łatwiejsza droge do raka??? nie lepiej zalozyc fagasowi gume??:O

Gość sdfsdsfds
kużwa, przecież to są różne hormony ! co mają estrogeny do hormonów tarczycy ? ;)

Gość nic nie maja ale
tylko niedoinformowane kobiety z niewielką wiedza lubia sie bawic tabletami zadajac na koncu ogolne i głupie pytanie czy mozna to z tym brac....

Gość Remex
O TAKIE RZECZY NIE PYTA SIE NA KAFETERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDZ DO LEKARZA