Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

femme_88

kobietki proszę pomóżcie

Polecane posty

witam, mam problem i mam nadzieje ze Wasze odpowiedzi mi pomogą... liczę na to że będą obiektywne, bo ja to już sama nie wiem... ostatnią miesiączkę miałam 11.11.09r.i od tamtej pory nie dostałam już miesiączki.. prolaktynę mam 9,94 (norma 4,79-23,3) byłam u ginekologa 23.12 i nie wykrył ciąży:( co Wy o tym sądzicie?? ja już nie wiem czy sobie wkręciłam bo bardzo chciałabym być w ciąży, ale czy może było za szybko by USG wykryło ciążę?? bardzo proszę o odpowiedzi pozdrawiam

Hej femme, witaj ja tez staram się o dzidzie :) Co do Twojego pytanka to myśle że jeszcze za wsześnie żeby ginek wykrył ciąże, a testy ciażowe robiłaś?

robiłam... ale chyba też za wcześnie... jutro rano chcę zrobić znowu... ale ten z moczu, zastanawiam się nad betąHCG

hehe nie jestem lekarzem ale myśle że już fasolinke masz w sobie :) Bo ostatnia @ miałaś w listopadzie a dziś już mamy styczeń, także jutro rano najlepiej zrób sobie teścik i będziesz wiedziała bo powinno teraz na 100% wykryć ciąże:)

Gość Do femme_88
Nie jesteś w ciąży, a prawdopodobnie w wyniku stresu i nadmiernego przywiązywania uwagi do ciąży (co też generuje stres), mogło nie dojść do owulacji, a bez tego nie będzie ani ciąży ani miesiączki... Wrzuć luz:)