inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson orencz Napisano Styczeń 7, 2010 o tym, ze jeszcze chwila, a oczy mi wyleca z oczodolow, a mozg wycieknie nosem:o ---------------------------------------------------- my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasixx24 Napisano Styczeń 7, 2010 o swoim sasiedzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Dlaczego mają ci wylecieć oczy?..............:D:D aż tak się bolą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SandraSandra. Napisano Styczeń 7, 2010 O moim M. ze juz jutro wraca z Niemiec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 W jakim podtekście o swoim sąsiedzie??? seksualnym??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 To pewnie chcesz zostac z nim sama?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o tym, ze jestem tumanem i nie zdam matury z matmy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson orencz Napisano Styczeń 7, 2010 mam zapalenie spojowek:o:o:o i siedze tutaj jak dekiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drugs 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasixx24 Napisano Styczeń 7, 2010 a jakim innym? jasne ze seksualnym!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glen n Napisano Styczeń 7, 2010 o mojej K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkmkmkmko Napisano Styczeń 7, 2010 ze nie mam tabletek do zmywarki a snieg napierdala a sklep dalekooooooosamochod zasypany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 :D :D :D :D ale macie problemy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 7, 2010 a Ty o czym myslisz cwaniaczku ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olanta Napisano Styczeń 7, 2010 ja mysle o moim dobrym koledze na ktorym mi od dluzszego czasu bardzo zalezy i jak ostatnio postanowilam sobie ze zaczne dzialac, to on mi oznajmil ze w slwestra poznal dziewczyne i sie teraz z nia spotyka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkkkkkkkk Napisano Styczeń 7, 2010 myśle o tym że mi plecy odpierdoli zaraz już nie mogę wysiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleeeenstwo 0 Napisano Styczeń 7, 2010 mysle o tym, ze powinnam uczyc sie na kolo z socjologii...:/ i jeszcze o tym, ze moj maz zasnal na sofie wiec pojde go pomeczyc sexualnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczniki7 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o moim koledze z pracy i o tym, że za tydzień mam obronę i 100 pytań do nauki a nie umiem się zmusić :) ale już idę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taka jedna Justyna Napisano Styczeń 7, 2010 o tym jak znalezc prace nielegalna w polsce dla faceta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiem jesli Ty powiesz Napisano Styczeń 7, 2010 o czym? o tym, zeby w jakis sposob uniknac tego, co mnie czeka:( bezsensu, bo wiem, ze, no wlasnie, to takie oczywiste i nieodwolalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o tym, że mam plan pracy oddać za 2 dni :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Ja myśle jak zwykle o sobie.............. :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loffa Renie Napisano Styczeń 7, 2010 skoro zes cooo to gratuluje, mysl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 cukieraskku......... to w czym problem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_24_ 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Ja mysle co by tu wszamac na kolacje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
josawli 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o tym, że do sesji coraz bliżej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach