Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony 23

dlaczego dziewczyny tak lubią być fotografowane nago

Polecane posty

Gość zniesmaczony 23

jesteście jakieś zboczone, bo co jaka poznam to chce żeby jej robic foty

Gość bo tylko to mają do pokazania
goła pizdę )c(

Gość pieke ciasto
to sie nazywa ekshibicjonizm!!!

Gość król podwórka
ONE nawet zimą stringów nie zakładają i kompletnie wydepilowane są gotowe na każdą sytuację aby jak najszybciej się pokazać zupełnie nago przed obiektywem :)

Gość laski z kafeterii
bo my laski już tak mamy ze najpierw kradniemy chuje a pozniej do cipek chowamy

Gość fotografx
Jestem fotografem z wielo letnim doświadczeniem,i co zauważyłem fotografujac nieraz kobiety.każda kobieta lubi czuć sie piękna wyjątkową,i tak sie właśnie czuje przed obiektywem o ile zaufany i dyskretny fotograf,w ciele kobiecym co wiedzą one o tym doskonale w każdym detale rodzi sie piękno dla tego emocionalnie pragnąwydobycie tego rzez obiektyw.emocje+fotografia to dwa czynili ktoree rządzą światem

a ja jestem kobieta i nie rozumiem tego, to taka rozrywka z tymi sesjami foto, ja rozumiem zdjecia z kochankiem czy inne zabawy - ale taka tani wyjatkowosc mnie zawzse odpychala (i odmawialam)

Gość fotografx
Nie koniecznie to musi być aż tak rozbierana sesja najważniejsze że modelka dobrze sie bawi przy tym ,ale że tu temat że kobiety lubią rozbierane sesję to w duszy raczej każdej kobiety leży że kocha sie z naturą być wyjątkową a teraz kwestia zaufania do fotografa że wiemy jak to jest z pseudofotografami,i jakie zasady i regulamin ma.chronić modelek,każda kobieta porannie stojąc przed lustrem nago czy w bikini patrzy i doszukuje sie w sobie subtelności a obiektyw to też takie zwierciadło które zapisuje aktualny stan dlatego większości kobiet te 90% lubi być fotohrafowana 10% ma źle doświadczenie lub stany emocjonalne źle nastawione więc sie nie będzie fotografować na czas dzisiejszy za kilka miesięcy może lat dopatruje sie w sobie czegoś więcej i nie świadomie nagle pragenie sie budzi,to ludzkie jest