inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ... jeśli się nie wstydzicie-----> ten tekst to akurat do kobiet................. jestem ciekawy w jakim wieku są tutaj ludzie........... Ja rocznikowo 20 lat---> będę miał w październiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotek filotek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 23 skoncze w lipcu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 7, 2010 którego października Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o bosheee Napisano Styczeń 7, 2010 w marcu 17;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pół połowy wieku Napisano Styczeń 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaaaarolinkaa21 Napisano Styczeń 7, 2010 20 skonczone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pusta sukens Napisano Styczeń 7, 2010 Kobiety o wiek sie nie pyta...ale tobie zdradzę...tylko ciii...27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 7, 2010 a ja 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała_123 Napisano Styczeń 7, 2010 19 lat w maju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Czyli są tutaj sami młodzi ludzie.................. kądor też jesteś spod znaku wagi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Styczeń 7, 2010 21,5 roku -rak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupetka 0 Napisano Styczeń 7, 2010 21 ... też waga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 23 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawyzam srednia 31 lat Napisano Styczeń 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddam cnote za 3 złote 0 Napisano Styczeń 7, 2010 hot szestnaście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_24_ 0 Napisano Styczeń 7, 2010 24... skorpion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Styczeń 7, 2010 32 i dobrze mi z tym:) waga jakby cos:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 7, 2010 jak widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 7, 2010 19 w maju :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adgam2212 0 Napisano Styczeń 7, 2010 26 lat i 16 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 7, 2010 gleni, to dotyczyło wagi...a ja jeszcze przedszkola nie skończyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moni 2000w Napisano Styczeń 7, 2010 30 juz prawie :)waga choc nie wygladam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Awesome 0 Napisano Styczeń 7, 2010 wiecznie młody :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wychodzi na to że przewaga wag Napisano Styczeń 7, 2010 więc dlatego kafeteria taka fajna ;) bo wagi to ludzie o artystycznym podejściu do życia z fantazją i nietuzinkowi ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ja jestem byk :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 7, 2010 nie tylko wagi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moni 2000w Napisano Styczeń 7, 2010 BYKU pokaz rogi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach