Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona2222

krzycze podczas seksu bynajmniej nie z rozkoszy

Polecane posty

Gość onaonaona2222

tylko z bólu. Moj facet ma za duzego penisa. Ja tez jestem dosc waska ale z innymi partnerami nie mialam tego problemu. Najbardziej boli jak wchodzi. Zele pomagaja tylko krotkoterminowo i po dlugiej przerwie gdy jestem bardzo napalona. Ale czesto mam po prostu ochote kochac sie z nim i nie moge boli, a jak boli to ona sie zaciska i juz nici z seksu. poza tym mam wrazenie ze on jest "za suchy" Kurcze on jest wspanialym facetem, wszystko robi jak nalezy, to moja wina. Co ja mam zrobic...

Gość Lizok cip
Wyliż pałkę aż będzie z niej kapać i tak co jakiś czas

Gość onaonaona2222
probowalam dobrze go nawilzac ustami przed ale to nie dziala szybko sie ta wilgoc konczy we mnie i jest to samo. Poza tym on jest za duzy i mnie zaciera

Gość Zuziabuziasiusia
bojem sie duzych penisow lubie tylko takie malutkie jak guziczki, 2 cm:)

Gość sporbojjjjjjjjj
sporboj moze dooopke masz luznieszją

Gość Lizok cip
Ja tak miałem ze swoją na początku związku wcale nie miała wilgoci a teraz kapie z niej creampie aż miło patrzeć z tego co mnie zapewniała to nigdy wcześniej tak nie miała. Długo z nim jesteś??

Gość onaonaona2222
Jestem z nim ponad rok i dodam ze ja na poczatku tak nie mialam a teraz mam jak mi zprzeszla ta ogromna pierwsza fala zauroczenia nim

Gość Lizok cip
Nio to wszystko tłumaczy uczucia wygasają z czasem. Ja stosowałem się do pewnego poradnika i zajęło mi to 3 miesiące codziennie min. po 3 razy aż wkońcu doszedłem do tego

Gość onaonaona2222
kocham go i czasem przykro patrzec jak nie moge mu tego dac a on az kipi z podniecenia i chcicy:( przeciez ja tez chce tylko naprawde nie moge. Przy wejsciu tak boli a przecierz to wtedy powinno byc najlepiej

Gość onaonaona2222
powiedz cos wiecej co wyczytales, uczucia nie wygasly wygaslo zachlysniecie

Gość Lizok cip
Ja tam nie lubię czytać to wszystko zależy od was dwojga ale trzeba na to baaaaaaaaaaarrrrrrrrrrdzo dużo czasu. Wiem jak na razie że kobieta ma prawdziwy orgazm którego nie może powstrzymać a potem boom

Gość Lizok cip
Mówisz duży czyli obwód długość?? Może nie jest taki duży

Gość onaonaona2222
ja nigdy nie mam orgazmu podczas seksu:( Nie wiem nad czym mamy pracowac, nad moja psychika fizyka czy nad gra wstepna czy nad czyms zupelnie innym

Gość onaonaona2222
23 cm ale jest takze gruby i strasznie twardy i przez to jeszcze grubszy nie wiem ile w obwodzie ale tez duzo i wielka ma ta koncowke

Gość Lizok cip
Nie wiem na necie trudno okreslić psychikę na odległość. Powiem Ci tak moja w łóżku się nie rusza a czasem jej sex trwał nawet 5min bo nie mogła już dłużej - miała prawdziwy orgazm. Uwziąłem się na samym początku żę jeśli inni tak robią to i mnie się uda i się udało a chyba nie mam takiego znowu dużego tak mi się wydaje. Najlepiej jeśli twój byłby zboczeńcem który myśli tylko o jednym

Gość onaonaona2222
jest zboczencem jak ich malo;]

Gość Lizok cip
Nio a dałaś mu kiedyś w twarz podczas sexu i "wykopałaś z nóg"??? Bo cię bolało a on się tym bardziej kręcił

Gość onaonaona2222
nie bede go bila, ale jak bolalo to od razu wychodzil

Gość Lizok cip
I to jest zboczeniec :) A zresztą co ja będę pisał na ten temat takiego sie nie da opisać jego trzeba spotkać