Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doda R

Słaby psychicznie facet

Polecane posty

Gość Doda R

Jestem z facetem ponad 2 lata. W międzyczasie zaliczyliśmy rozejście, gdyż ja miałam problem dość poważny emocjonalny. Konieczna była wizyta u psychologa. A jego to przerosło i rozeszliśmy sie. Wiele przykrych słów wtedy od niego usłyszałam. Teraz znowu jestesmy razem. Jest Ok. Choć mogłby byc lepiej. Ja chce z nim zamieszkac a on sie boi że znowu bedzie tak jak kiedyś. W ogóle wiele rzeczy sie boi i sam sie przyznał do tego że czasem nie wyrabia psychicznie. Martwie się że przy poważniejszych kłopotach życiowych on nie da rady i mnie zostawi. Czy któras z Was jest z takim facetem? Jak z nim porozmawiać?

Gość jafnucy
* J ak z nim porozmawiać? * najlepiej na migi

Gość no ty yt on
mam taki sam problem, ale kładę się juz spać, nie mam sily tu siedziec , pa ;)

Gość Doda R
Ale jego przerasta wiele rzeczy. ja jestem kobietą, chciałabym mieć w nim oparcie i chciałabym by facet mnie wspierał i dawał siłe. A ja sie czuje tak jakbym to ja go niańczyła i ciągle zapewniała że bedzie dobrze, że bedzie lepiej. Kocham go.Bo w wielu kwestiach jest nam dobrze ze soba ale jak zachodzi sytuacja której sie boi albo która go wkurza to ucieka.

Gość dajcie sobie z nim spokoj..
on sie musi leczyyc, a tobie tez zalecam leczenie. oboje tworzycie paranoidalna pare, ktora przebywajac ze soba moze jedynie egzystowac, kiedy sie klocicie. moim zdaniem lepiej zeby i ty i on byli sami dopoki nie wyleczycie sie ze swoich chorob.

Gość Doda R
Wypowie sie ktoś jeszcze?

Gość Doda R
ale ja nie mam żadnego problemu Problem miałam przez pól roku , depresja ze wzg na sytuacje w której sie znalazłam Teraz już jest w porządku a ona zawsze był taki bojaźliwy

Gość Doda R
?

Gość jeśli go kochasz
to kochaj go nawet słabego, nie wywieraj na nim presji jeśli dasz mu odczuć, że uważasz że jest słaby - to będzie się w tym pogłebiał - kastrujesz go powoli Kochaj go, dawaj mu ciepło, a problemy ? Jeśli jest razem dwoje ludzi - to razem się je rozwiązuje.

Gość jeśli go kochasz
co przykrego od niego usłyszałaś ? dlaczego Cię zostawił w depresji ? napisz więcej