Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinaaaa

piosenka pomocy!

Polecane posty

Gość Katarinaaaa

dzisiaj słyszalam taką szybką popową piosenke chyba z tych nowszych,ale nie jestem pewna ...w refrenie usłyszalam coś takiego "czilegen" potem pomyslalam,ze to jest "hill again" jakos tak kompletnie nie wiem jak jej odszukac gdyby takie jakies słowo istniało w języku angielskim to moze i bym znałazła .. wie ktoś może o jaką piosenke mi chodzi?

Gość Katarinaaaa
:((

Gość Katarinaaaa
chie's gen .... oo cos takiego było cauze no oł chile's gen ...chile's gen ... i sie powtarzało w refrenie

Gość Katarinaaaa
Limonko niestety :( ale to tez znam bardzo fajna piosenke:) tamta tak leciala bardzo rytmicznie ..potrafie ją zanudzic ten refren.. couze no i chile's gen chile's gen..couze no i chile's gen cos takiego ..a czytam to dosłownie : koz aj noł aj cziles gen ..cziles gen:D wiem,ze to śmieszne ,ale keidys w ten sposob odnalazłam pewna piosenke na kafeterii:) .. ta moja nutka to chyba jest nowa bo jej nigdy nie słyszalam..dopiero dzisiaj weszłam do sklepu i ona leciała ..:O

Gość Katarinaaaa
albo couse i no a chile's gen ..

hahhaa rozpier*ala mnie Twoja znajomość języka angielskiego :D czilegen hahahahah

Gość Katarinaaaa
no przykro mi bardzo po niemiecku bym to napisała schiele egain :] nie umiem angielskiego i jakos mnie to nie razi. A co do piosenki to byla kobieta,bardzo rytmiczna,taka dyskotekowa " cause I no a chile again...chile again" ja juz nie wiem :O

Gość Katarinaaaa
nie ...poznałabym poza tym ona miala taki niepodobny styl do cascady

kup sobie telefon z funkcją wyszukiwania piosenek,moj narzeczony taki ma,ustawia,przyklada do glośnika i po krzyku.Trzeba tylko piosenke wychaczyć i płaci grosiki za transmije danych

Gość Katarinaaaa
hehe :D a jaki ma model? bo ostatnio własnie mialam sobie kupić nową komorke.

Gość moze ta
wejdź na stronę jakiegoś radia np. eski tam możesz posłuchać refrenów może akurat trafisz albo rmfmaxxx.

SE c702,nie najnowszy ale jemu się podoba bo jest odpory na kurz i stłuczenia,a moj ma cięzką pracę fizyczną

Gość wiolettttttttttttaaaa
http://www.eska.pl/programy wejdź w Euro Top albo w Gorącą 20,tam można przesłuchać piosenki,może akurat będzie ta,której szukasz :)

Gość Katarinaaaa
ROOPA KOCHAM CIĘ!! KOCHAM! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znalazlam coś z czilegen a dokładnie cheat again ;) jesli to nie ta to się poddaje bo nie słucham radia

Gość Katarinaaaa
TO TAAAAAAAAAAAA !! JA WAM BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJE NAPRAWDE:)) I PRZEPRASZAM ZA MOJA GLUPOTE WIEM ...OSŁABIAM LUDZI :o ALE TAK MI SIE SPODOBAŁA.. :))) ROOPA