Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej jak to nikogo nie ma

obcielam wlosy i wygladam jak debil

Polecane posty

z takich do polowy plecow mam troche ponizej lini brody :( zaluje bardzo. co zrobic, by szybciej odrosly? ile mniej wiecej bedzie to trwalo? :(:(:(

Gość dhjsdhjks
glen wygląda gorzej bo wyglada jak kupa

Spokojnie,też tak jeszcze niedawno lamentowałam:) A pózniej przestałam o tym myślec i odrosły:)

ale to bedzie chyba trwalo ze dwa lata? nie wiem co mnie podkusilo. strasznie jestem zla na siebie!

Gość frtjjj
...znam ten ból....ja czekałam dłuuuugo...obcięłam w pierwszej licealnej i doczekałam się dopiero po maturze...strasznie wolno odrastały mi te włosy...dlatego już nigdy ich nie ścięłam..tylko końcówki...

Gość misia swojego misia
tez ostatnio obcięłam, miałam za tyłek teraz mam za ramiona ale i tak żałuje obcinać moga osoby o sztywnych włosach, ja mam duzo i puszyste i musze z nimi "walczyć"

Gość misia swojego misia
najbardziej mi sie podobaja takie własnie do brody, sztywne, grube ale nie da sie mi tak zrobić, krótkie sa super ale trzeba koło nich latać i robic je codzinnie, ale na zdjeciach u modelek wszystko jest super :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassss
pokaż swoje zdjęcie

w dlugich czulam sie bardziej atrakcyjnie i kobieco. znacie jakis sposob na przyspieszenie ich porostu?

Są jakieś kremy co przyspieszają wzrost włosów, ale lepiej poczekać, same odrosną. Pokaż swoje zdjęcie. Zobaczymy, a później usuniesz.

Gość Wolvfram
ale dobrze, chustą się obkręcisz teraz w czasie zimy albo peruką możesz się ratować zamiast czapki , kobieta to ma dobrze, co założy to jej pasuje a facet nie może zasnąć ponieważ się zastanawia , jaki będzie mróz i czy dam radę wytrzymać 10 godzin na zimnie bez kalesonów ?

Mnie odrosły w ciągu roku:) A wydaje mi się,żę najbardziej przyśpieszyło to podcinanie koncówek raz na msc:)Jak fryzjerka mi o tym powiedziała to nie bardzo chciałam w to wierzyc,ale miała troche racji:)Napewno są zdrowsze:)

Katherines, a do jakiej dlugosci sciachalas i ile Ci odrosly? najlepiej byloby chyba o tym nie myslec, bo to jak z czekaniem na autobus, ale z fryzury bylam zadowolona tydzien, a teraz chce mi sie plakac jak patrze w lustro ;(

Pokaż swoje zdjęcie, to się zobaczy czy jest faktycznie tak źle, czy nie wyolbrzymiarz problemu.

nie bede wrzucac zdjecia na forum, na ktorym wszystko i wszystkich sie beszta :( nie chce pocieszenia a porad, co zrobic zeby szybciej rosly

To daj np. tylko na pół godziny, a potem usuń.

Ostatnio czytałam że pomaga nacieranie głowy olejkiem rycynowym, nawet jeśli łysiejesz, włosy są bardziej gęste i szybciej rosną. Na pewno nacieranie głowy po myciu i chodzenie jakiś czas w ręczniku, ale jak często- nie kojarzę.

Gość NO WŁAŚNIE JA
ja też mam do połowy pasa i myślę o obcięciu do ramion włosów bo mam takie długie już 15 lat tylko też się tego boję. Jestem umwiona na za kilka dni do fryzjera na to. Myślę, że o taką długość jak do ramion trzeba bardzo dbać, czyli wstawać rano i jazda z układaniem bo inaczej to pewnie wyglądają jak puszczone fleje. Aż się boję po tym temacie.

Gość wlosy to nie trawnik
podcinany trwnik rosnie wlosom to zwisa .ja bylam łysa jak kolano(po narkozie)do pasa odrosly mi w dwa lata i 5 miesiecy-sliczne:)

Gość nie ma cudow
Ani na lysine ani na szybkie rosniecie. Wydasz na jakies suplementy krocie a urosną 5% szybciej. Chcesz sponsorowac koncerny - droga wolna.

Gość NO WŁAŚNIE JA
a czy ktoś tutaj ma takie włosy do ramion a jeśli tak to jak je układacie?

Jak miałam włosy do ramion (teraz mam sporo dłuższe), to prostowałam i podwijałam trochę pod spód same końcówki, albo suszyłam na okrągłej szczotce i zawijałam pod spód od samej góry, jeżeli wiesz o co chodzi, robiła się taka bombka okrągła. Albo tapirowałam na czubku, miałam trochę cieniowane te włosy. Albo kucyk, albo koczek albo loki na lokówce. wszystkiego po trochu

Gość ewa 2487
Ja polecam nafte kosmetyczną. Robi si.e tak : jedno żółtko pare kropli soku z cytryny i 3 łyżeczki nafty. Nakłada na 10 minut przed myciem głowy. Włosy są śliczne i faktycznie szybko rosna. Ja na odżywki do włosów wydałam fortune a pomogła mi zwykła nafta za 5 zł :)

powiedz mi, czy tej nafty potem mnie czuć z włosów? ja nakładam olejek rycynowy ostatnio przyglądałam się nafcie w aptece, może kupię.

Gość MR36
Ja także mam podobny problem... co prawda nie ścięłam tak krótko jak ty bo mam na długość do ramion, ale zrobiłam najgorszą rzecz pod słońcem - POCIENIOWAŁAM. Z prostych włosów do pasa zrobiło się jakieś postrzępione siano do ramion. Bardzo długo prostowałam włosy żeby jakoś wyglądać... ale przestało mnie to obchodzić... wolę wyglądać naturalnie, nawet jeśli tak jest gorzej i dać spokój moim włosom żeby miały siłę i rosły:) Zakupiłam tabletki Oil Femin i Merz Special Dragees, na razie nie widzę aż takiej różnicy żeby moje włosy rosły dużo szybciej, ale poczekamy bo to dopiero niecały miesiąc stosowania. Z to paznokcie są bardzo mocne!! Kupiłam także szampon, odżywkę i serum na porost włosów za to ostatnie zapłaciłam 80zł, a guzio dało i starczyło na tydzień, może dwa - kiedy na opakowaniu piszę że efekty widoczne po regularnym stosowaniu przez okres 3 miesięcy... to ja dziękuje. Chwyt reklamowy i nic więcej :)

Gość do osób w związkach....
hehe też tak miałam kiedyś tylko, że u mnie była to wina fryzjerki, która miała zły dzień obcięła mnie za uszy, a moje włosy jako, że się lokują pofalowały się tak, że przez kilka miesięcy zanim odrosły wyglądałam jak Hiacynta Bukiet :D płakałam przez tydzień po wizycie od fryzjera i z domu nie wychodziłam, nawet prostownica nie działała teraz mam już do ramion i nigdy więcej nie zaufam fryzjerowi!!!!!!

nie martw sie odrosna.. mi tez odbilo tak w tamtym roku.. obcielam na boba do lini brody a wlosy mialam do lopatek no troche dluzsze nawet.. na poczatku mi sie nawet podobalo.. ale z czasem zalowalam jak cholera bo ani kucyka zrobic sie nie dalo nic.. caly czas musialam je modelowac, prostowac itd teraz wlosy mam juz za ramiona i nie mam zamiaru isc obcinac.. czekam z niecierpliwoscia az znowu beda takie dlugie