Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto nad wszystko inne stawia

Polecane posty

Gość
zawsze jak pytacie o mój nick to nie wiem tzo odpowiedziec bo nie on stałęj i jakiejs zayefajnej genezy, to sie stało bardzo szybko, :classic_cool: )) po prostu rówznie dobrze mogło tam stać przerwa ... spod oka, ... miedzy kregami... no i jakie dowolny sobie słowotok wpiszesz, mialo być długie :classic_cool: jak ja :classic_cool: )):O BNB i tzo teraz ? :( które z na s go idzie szukac ?

Gość
tak premiera za trzy miesiece :classic_cool: )) zapowiada sie sensacje tej dekady :classic_cool: )) paparazzi od jakiegoś roku cykają Ci zdjecia w ukrycia bedą dołączeone do jej neglizujacej tresci

Gość
ladaco to sobie przyjmij za postanowienie noworoczne :P:classic_cool:

Gość
BNB-> :classic_cool: w takim razie przechodzisz na wyzszy szczebel, zasłużyłeś na jakis lepszy, :classic_cool: podsumowując Twoje zasługi dla naszego kafespolezeństwa z zeszłego roku :classic_cool: :):)

Gość
Vicehrabia lepiej nie :classic_cool: )) nie chce Ci psuć Twoich wyobrażeń o mnie

Gość
słuchajcie nie chce wykorzystywac sytuacji ..ale ..? moge ? :classic_cool:

Gość
bo tak sobie siedziemy we 4 :classic_cool: .. i tak nam sie fajnie rozmawia .. ? :classic_cool: ladaco nie pomine tego :classic_cool: )) Twoj udział w sciepie za moje tzytzki też bedzie najwyższy :classic_cool: :]

Gość
procentowo też bedziesz miał do nich najwieksze prawo :classic_cool: wchodzicie w to ? :classic_cool: :) ? Vicehrabia no to ustal tzos :classic_cool: jaks konkretna date :classic_cool: