Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozgarnięta

Bardzo proszę o POMOC

Polecane posty

Gość nierozgarnięta

Bardzo proszę o pomoc, od świtu usiłuję zainstalowac program java i nie wiem co robię żle ze nie mogę tego zrobić Mam przeglądarkę OPERA Dodam, ze wchodząc w Total Commandera widze, ze zainstalował się program java, a nie mogę z niego korzystac. Konkretnie chodzi mi o wejście na chata

Gość osoba zarzadzajaca firma
czy majac 35 lat - mozna zawalic rozmowe z managerem IT?

Gość Gosia Osla Skorka
no fakt - wstyd niezmienski - nie miec zdolnosci prowadzenia rozmowy z managerem brazny IT w wieku 35 lat

Gość wylacz i walacz komp
to zawsze pomaga;D

Gość Gosia Osla Skorka
35 lat to trochu zbyt dojrzaly wiek - by zawalic rozmowe z handlowcem. Zupelnie prosta rozmowe.

Gość nierozgarnięta
java nie sen....> tak zrobiłam widzę ze mam ściągniętą jave ale nie moge korzystac z niej przez Operę :( na Explorerze wchodzi a na operze nie, i tu mam cały problem :( Nie moge miec włączonych dwóch przeglądarek jednocześnie 😭

Gość Gosia Osla Skorka
nierozgarnieta dasz rade !!! :P

Gość sprawdzw narzedziach
na operze ,może firewall ci blokuje

Gość nierozgarnięta
w narzędziach mam zaznaczone -> włącz obsługe javy i włącz obsługę javy Scrip moze nie potrzebnie te dwa naraz i dlatego nie działa ?:o

Gość adi_P
oby dwie javy musza byc zaznaczone

Gość nierozgarnięta
No to nie rozumiem :( Jak chcę otworzyć przez Operę - chat na Onecie to odrazu mi wyskakuje okno do pobrania javwy :o W explorerze tego nie ma, bo otwieram chat. W Total Commanderze tez widzę ze jest zainstalowany, a nie moge korzystac z niego przez operę, o co chodzi ?:o Zaznaczam, ze ogólnie uzywam tylko opery i nie moge miec przeciez otwartych dwóch przegladarek, tym bardziej ze jestem w pracy :P A jestem umówiona na randkę na chcie :classic_cool: i nie mogę się tam dostac 😭

Gość iieppeoettt
w pracy siedzisz na necie ...:O a juz chciałam ci pomóc :P a tak w ogole to wejdz przez tą przeglądarke w które ci działa chat...

Gość nierozgarnięta
atam w pracy, całe zycie w pracy korzystam z kafeterii to teraz mogę na odmianę posmakować chata :P:P Nie chce przez tamta przeglądarkę, bo tak jak mówiłam musze korzystac z Opery bo tu mam między czasie zadania do wykonania w pracy :P A na dwóch nie będe wisiec :o Może potrzeba jakąs wtyczke ale nie wiem jaką 😭