Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwetta1985

wrześni olwki 2010- co wy na to pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość iwetta1985

generalnie jestem w ciazy mam 24 lata, studia rozstalam sie z facetem i bum ciąża on namawia mnie na usuniecie bo plod jeszcze, nie bedzie miec przyszlosci, jak wyobrazasz sobie ja bede z kobieta i ono bedzie latac od domu do domku. boje sie rodzicow bo pwoeidza tyle lat zmarnowal, jego siostra tez jest za usunieciem ....

no i czego oczekujesz? post jest w ogóle mało czytelny :O napisz to jeszcze raz, ale po polsku

Gość szpindlerowy mlyn
nie daj sie nikomu zmanipulowac!!!to Twoje dziecko i Twoje cialo, wiec i Twoja decyzja, nie jestes bardzo mloda, poradzisz sobie, a on Ci tak doradza bo nie chce alimentow placic i tyle, on bedzie mial z glowy problem, a Ty byc moze wyrzuty sumienia przez cale zycie; oczywiscie nie bede potempiac Twojego wyboru jezeli chcesz aborcji ale to muszi byc Twoja decyzja!!!

Gość iwetta1985
chodzi o to ze bylam z facetem rozstalam sie , potem okazalo sie ze jestem w ciazy , ginekolog dAL 4/5 TYDZIEN, a on chce usunac bo nie bedziemy razem bo rodzice nas zabija, jak wyobrazasz sobie zycie kiedy bede miec inna kobiete i nasze dizecko, wogole mowi tyle nie milych slow ze zanije sie itdr

Gość iwetta1985
to plod nie dziecko

Gość iwetta1985
tak mowi, zalatwil tablete i ciagle mowi lyknij