Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delicja00

Jestem z jednym, patrzę na drugiego.

Polecane posty

dajecie dupy badz komu i badz gdzie,wiec o jakim kurwa szacunku mowimy?Niby dlaczego mamy was szanowac,za co?Same najpierw zacznijcie sie szanowac,a potem wymagajcie tego od mezczyzn.

Gość daphne 20
typie, to na was mozna kiwnac palcem, a nawet tylek po gownie byscie nam wylizali. dosyc brutalnie to napisalam ale 90% z was taka jest i nie ma co ukrywac

daphne zal mi Cie,ze spotykasz frajerów.Pamietaj prawdziwy mezczyzna to ten ktory nosi spodnie,dba o siebie,partnerke, i ma decydujacy glos.

Gość daphne 20
dla mnie glos w zwiazku musi byc rowny. a na pewno nie powiesz obiektywnie ze jest wiekszy odsetek kobiet, ktore skacza z kwiatka na kwiatek. w wiekszosci maja tendencje do tego faceci.

daphne czy ci faceci skacza po sobie,czy po Twoim gatunku?Stara dobra maksyma,jak suka nie da pies nie wezmie.Kolo sie zamyka,gdyby nie mieli kogo dupcyc,byliby wierni lubzostali pedalami.

Gość daphne 20
dla mnie takie pojecie nie funkcjonuje. nie jestescie bogami wszechswiata ze wszystko wam sie nalezy. chyba ze jestescie tymi przyslowiowymi psami i nie umiecie odmowic. i kto tu jest szmata jesli nie odmawia pierwszej lepszej okazji ? takich facecikow sie NIE SZANUJE !

Gość daphne 20
kazdy prawdziwy mezczyzna poswieca sie tylko swojej kobiecie zrozum to inaczej jest nikim

daphne jestes molda,i niedoswiadczona.Zdradzaja,ale ja pytam z kim?Jak facet ma sznowac kobiety skoro one same sie nie szanuja?

Zebybylo jasne,ja pisze o prawdziwych mezczyznach,nie o takich siurkach co robia zeswojego chuja szmate,i pchaja w kazdy otwor:)

Gość niebanalna
szanują!nie każda daje dupy na każdym rogu!

Gość niebanalna
odchyłów coraz więcej niestety i coraz młodsze:/ cały czas baby mnie zadziwiają swoją bezczelnością...ale co tam;]faceci też:D

Gość daphne 20
A Polacy to co ?? Nie chcieliby sie pozabawiac z mulatkami ? Pff Dla mnie facet ktory mial przygode seksualna to zwykla sciera :[

Gość daphne 20
moj pierwszy i owczesny mezczyzna byl prawiczkiem i ja takze dziewica :) smiem wtracic ze jestesmy atrakcyjni, ale nie zrobilismy tego wczesniej z wlasnego wyboru

Gość daphne 20
Surowa Rybka masz racje lepiej zwalic wszystko na kobiety :) niepokorny typ dlaczego przesądzasz ze bedzie tak a nie inaczej ? oboje jestesmy dosyc konserwatywni w tych sprawach, ani on, ani ja tego nie akceptujemy

Gość daphne 20
Surowa Rybka, dziękuję :)

Gość daphne 20
Ja z kolei nie do końca zgadzam się z teoriami na temat ludzkiej natury. Wydaje mi sie ze to raczej kwestia kultury, sa rejony, gdzie kobiety dominuja w zyciu codziennym, maja kilku mezczyzn i uwaza sie to za normalne :-) wiec kazdy sadzi sie wg kultury, bo tak naprawde kazdy jest inny, sa kobiety ktore uwielbiaja dominowac i sa mezczyzni ktorzy nie maja takiej potrzeby, to jest po prostu nam z gory narzucone :P

Gość kjinbd
"to, że się jest na diecie nie oznacza, że nie można spojrzeć w menu" :-P

Gość niebanalna
i to ostatnie stwierdzenie jest najlepsze:D

Gość niebanalna
kot w worku może okazać się zonkiem:D i wtedy,to będzie rozczarowanie...:D

Gość niebanalna
a ty niepokorny trafił ci się zły kot?:D sirściuch jakiś?:D

Gość kjinbd
:-)

Gość niebanalna
jeeah...idę na to:D to jest g....prawda,że faceci robią to częściej.nawet widać po kafe jak jest:)