Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isanka

poratujcie, jaki krem, bo moja cera zwariowała-nawilżać czy natłuszczać?

Polecane posty

zawsze wydawało mi się że mam cere mieszaną. matowałam ją bo się świeciła. ostatnio zauważyłam że częste pilingi i żele raczej nieodpowiednie jak sie okazuje moja cera świeci się ale w dotyku jest taka szorstka nieprzyjemna, po myciu jest podrazniona i swędzi.nie wiem jaki krem kupić, czy nawilżający czy może natłuszczający? albo ochronny?

Gość a tak serio to
wydaje mi sie że musiałam bardzo podrażnic cerę, teraz jakis nawilżający może, albo ochronny, na takie mrozy w sam raz. bardzo fajny jest garnier ochronny nawilżający, ma lekką konsystencje. tylko nie wiem czy nie lepiej byloby krem tłusty lub półtłusty

Witam krem jest ważny,ja zapraszam na stronke może tu coś się znajdzie. www.badzzdrowy.pl

Gość wylacz i walacz komp
wiem ze moze wyda sie to smieszne ale w rossmanie sa ich maseczki tanie bo kosztuja 1,5 -2 zl dwie saszetki niebieskie opakowanie hydro cos tam z przyzwyczajenie nazwy nie pamietam poprostu zawsze biore je po kilka sztuk dla mnie nie ma nic lepszego zima nic mi tak nie pomaga jak one a skore mam sucha bardzo ale ona mi pomogly!!

Gość wylacz i walacz komp
nie ma za co 🖐️

dzieki za rady dziewczyny, ten oeparol krem wyglada ciekawie, pamietam ze kiedys mialam taki ale biostymulujący i byl bardzo tłusty.ale może sie na ten nawilżający skuszę. No i może faktycznie maseczka jakaś. Dziś posmarowałam się ziaja med nawilżająćą ale kurcze swędzi mnie skóra po nim

Gość juh
ja bym na noc natłuszczała a na dzień nawilżała. a może do apteki idź i tam ci poradzą

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
ziaja kozie mleko nawilżający, krok 1. naprawde świetny

a mi bardzo podpasowal aa cera wrazliwa krem poltlusty a cere mam nieco podrazniona po kremach sluszczajacych no i zima wiec na dzien tez krem tlusty