Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berta001

NOWY ROK ...NOWA JA

Polecane posty

czy jest ktos kto tak jak ja chce w tym nowym roku schudnac?? mam 28lat wspanialego meza i cudownego 1,5rocznego synka i niestety duzaaaa nadwage................

Gość drftyuio
berta ja chętnie przyłaczyłabym się ale nie na tym forum bo zaraz stado wrednych pomarańczy rozwali ten topik :o

jedyny spposob na pomarancze to lekcewazyc je i niezwracac na nie uwagi...jezeli zmienisz zdanie to zapraszam

czesc ;) ja bardzo chętnie się dołączę .ja również chciałabym schudnąć . mam 2,5 letnią córkę, która wychowuje sama .:)

gdybam witam cie.... moze opowiesz cos wiecej o sobie.... ja mam 166cm i 91kg( niewidac u mnie zupelnie tej wagi ale niestety) chcialabym schudnac min10kg i mam nadzieje ze mi sie to uda....

hmm...:) mam 170 cm wzrostu, 85 kg wagi, chciałabym schudnąć ok 20-25...;) wiem że jest to możliwe, szczególnie z tabletkami w mojej sytuacji...inaczej jakoś nie potrafię się zabrać za siebie.

a Ty już wybrałaś jakąś dietę, ćwiczenia? odchudzałaś się kiedyś, jak tak to napisz jak to przebiegało;)

Gość mi pomogla
zelixa schudalm szybko,teraz sie pilnuje aby nie bylo efektu jojo.

odchudzam sie tak naprawde od 13pazdziernika bylam u dietetyka ktory dobral mi diete do swiat schudlam tylko 5,5kg, w swieta odpuscilam i kilo do przodu znowu i znowu zaczelam tylko teraz musze juz wytrwac. wtedy przerwalam bo mi sieniestety leniuch ze i wiem ze przejadly te przepisy od dietetyka a teraz postanowilam mieszac przepisy jesc wszystko chude, o wyznaczonych porach i o 18 kolacja. co do cwiczen to niestety leniuch ze mnie i niechce mi sie jak cholera i wiem ze gdybym cwiczyla to wiecej bym chudla dlatego teraz probuje przez duze P, tak w formie zabawy z dzieckiem.... a ty jakie tabletki biezesz? i ty tez sie odchudzalas

Gość butelka wody mineralnej
165cm 87kg 9 miesiecy po porodzie karmie piersia wiec nie moge jesc strasznie chudych pokarmow, przed porodem warzyłam 65 kg bylam w swoich oczach idealna jem duzo warzyw owoce z umieram, nie jem pieczywa, codziennie na śniadanie platki kukurydziane na przemian z muesli, ziemniaki tylko w zupie a waga spada 1kg na kilka tygodni. pije mnostwo wody nie mam czasu na cwiczenia i taki moj los teraz zima to sie ubierze plaszcz to az tak nie widac ale zarz wiosna i bede jak smok sie toczyla po ulicach

odchudzałam się pół roku temu, tabletki nazywały się STACK.schudłam 27 kg.Ale sobie wszystko odpuściłam, miałam problemy i kilogramy wróciły. Teraz chcę znowu rozpocząć na l-karnitynie wraz z ćwiczeniami, mimo że też jestem leniuchem ;)mam nadzieję, że wszystko się uda, czego i Tobie życzę. polecam te ćwiczenia bo są chyba najprostsze , nawet przy dziecku można je wykonywać ;) http://www.naturalne-kosmetyki.net/cwiczenia-odchudzajace.html

nieznam takich tabletek... a one sa na recepte czy nie.... z cwiczeniami to pewnie masz racje.. trzeba sie wziasc w garsc i zaczac cwiczyc..... wczoraj troche z dzieckiem w formie zabawy cwiczylam i skakalam z 15min a dzis no coz... zakwasy jak cholera tymczesm zaczynam 3dzien diety.....

nie są na receptę, są dostępne w dobrych sklepach sportowych.kosztują ok 160 pln (100 sztuk). dobry pomysł, żeby w ramach zabawy z maluchem ćwiczyć ;)muszę spróbować .a jaka to dieta? i jak idzie? masz mniejszy apetyt?

jem wszystko chude, o stalych porach 4razy dziennie... i trzeba wszystko planowac...jak bylam u dietetyka to ona mowila ze od jedzenia bede chudla tzn o stalych porach...mam wage i waze wszystko...i rzeczywiscie wogole nieodczuwam glodu... najgorsze sa dla mnie wieczory bo wtedy przy filmie zjadlabym cos ..ojojj musze sie strasznie hamowac.... a moj maz niestety przy mnie wyglada jak szczypiorek i czasami musze gotowac na 3gary...jemy tłusto, sobie chudo i synowi tez....ale siedze w domu zima za oknem wiectyle mam do roboty.... gdybam a masz moze gg? moze tam bedziemy pisac bo narazie nikt sie do nas nie przylaczyl....

Gość mama zmieniajace swoje zycie
Ja tez sie zmieniam.................mam zamiar zgubić zbędne kilogramy i wyjść do ludzi.Planuje otworzyć salon kosmetyczno-fryzjerski.Bardzo sie napaliłam i mam nadzieje,że mój plan sie powiedzie...............