Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkarolina

Fotograf godny polecenia na czerwiec 2011 . ŚLĄSK ! Tychy Pszczyna Oświęcim ???

Polecane posty

Gość do brzoskwinka_27
Pani Natalia Chmielowiec zaczyna ceny od 3000 czyli dla wielu ludzi jest za droga, moi znajomi wybrali tego Pana Niemczyka www.mniemczyk.pl który już został wymieniony powyżej gdzieś. Jest sporo tańszy a zdjęcia sympatyczne, choć wszystko zależy od gustu itp. Życzę dobrego wyboru i szczęścia na nowej drodze życia :) Agula

Gość fotografrybnik
Witaj kkkkkkkarolina :) a kiedy dokładnie macie ślub ?? Napisz do nas maila, a prześlemy swoją ofertę biuro@fotogolik.pl pozdrawiam :)

Gość momentis
Zapraszam na strone www.momentis.pro - wszystko zależy jaki termin. Dojedziemy wszędzie, dolny śląsk, górny śląsk, opolskie, małopolskie itp.

Gość pseudopolecenia
dziwnym trafem nagle na różnych tematach różne "dziewczyny" polecają tylko jednego sympatycznego miłego fotografa - albo były na weselu gdzie on był - i zamiast się bawić obserwowały jego pracę i oczywiście widziały zdjęcia- albo akurat brały ślub - lub akurat ślub brała ich znajoma itp - oczywiście pamiętają na pamięć jego stronę www - wiedzą jak się nazywa - panie fotograf - zaproponuj normalnie swoje usługi - a nie kryj się za plecami pseudo klientek

Gość oogryzek
Jak można polecać fotografa który nie potrafi zrobić zdjęć z naturalnymi kolorami. O innych walorach pokazanych zdjęć wolę już nie pisać. LUDZIE UWAŻAJCIE KOGO SOBIE WYBIERACIE. Pięknie zrobiona strona to nie jest wszystko.

http://www.grafika-film.com/ Ja miałam ich. Długo szukaliśmy. Przede wszystkim podoba mi się to, że w cenie dostajesz WSZYSTKIE zdjęcia. A nie tylko 80 albo 100 wybranych... Poza tym chłopaki sa boskie, ja się w nich poprostu zakochałam. :) także polecam.

Gość barbaeara
na mnie nie licz nie znam żadnego fotografa i nic nie doradzę

Gość fotografia.filmowanie
fotografia.filmowanie@gmail.com

Gość gość
Napisz do MDM Foto, oni są z Warszawy, do mnie przyjechali do Częstochowy, podejrzewam, że do Was również podjadą. Zrobili nam świetny reportaż i plener, takie zdjęcia z cyklu godne zapamiętania - zapytać nie zaszkodzi ;-)

Gość gość
tak tak oczywiście, mdf przyjedzie, do tego wezmą limyzynę arem i zabiorą wszystkich do aleksandrusa frydman hahahah ;D

Gość gość
I co, gościu chce się przerzucić na śluby?

Gość gość
No właśnie, gdzie na tej stronie są zdjęcia ślubne? Fotograf może być nawet najlepszy na świecie, ale jeśli nigdy nie fotografował na ślubach, to polegnie, bo to zupełnie inny rodzaj fotografii i wymaga zupełnie innego przygotowania, sprzętu, wiedzy itd. To tak jakby np. skoczkowi narciarskiemu kazać wystartować w slalomie gigancie. Niby to samo, też na nartach, ale jednak zupełnie inna konkurencja. Pamiętajcie o tym (to do par szukających fotografa ślubnego).

Gość oświęcimianin
gdyby ktoś szukał to tutaj fotograf z oświęcimia http://jacekbalon.net/category/sesje-indywidualne/ tez jestem z oświęcimia i kojarzę go mniej więcej, przewija sie jak są jakieś wydarzenia w mieście, po wpisach na stronie widze, że zdjęcia robi dopiero od roku. jak na taki mały staz to całkiem sobie radzi moim zdaniem. ale nie wiem czy robi fot. slubną, trzebaby było sie go zapytac.