Gość llalalka Napisano Styczeń 8, 2010 jesteśmy razem już ponad rok kiedyś były telefony, sms, e-maile non stop kilka dni temu napisał kiedy się spotkamy, odpowiedziałam że jestem chora mam gorączkę itp a teraz cisza, nawet nie zapytał się jak się czuję!!!! On ma problemy z nadciśnieniem, cukrzycą zawsze dopytywałam się czy zdrowy, czy dobrze się czuję, czy wszystko Ok? jaka jestem głupia:( facet egoista, bez jakichkolwiek uczuć! A wogóle to brak ciepła w tym związku, zero zainteresowania z jego strony rozmowy byle jakie, (nigdy nie ma czasu dla mnie) jestem zmęczona jego zachowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 12, 2021 (edytowany) Dnia 8.01.2010 o 12:36, Gość llalalka napisał: cisza Ile trwa ta nieczuła cisza? Dnia 8.01.2010 o 12:36, Gość llalalka napisał: zero zainteresowania z jego strony Podasz przykłady? Dnia 8.01.2010 o 12:36, Gość llalalka napisał: nigdy nie ma czasu dla mnie Tzn? Jak często widujecie się? Dnia 8.01.2010 o 12:36, Gość llalalka napisał: zmęczona jego zachowaniem Powiedz mu to. Edytowano Maj 12, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach