Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onka23

Dzisiaj będziemy się bzykać jak króliki

Polecane posty

Gość Onka23

Wyobraźcie to sobie - miesiąc czasu nie widziałam się z moim facetem. Dzisiaj do mnie przychodzi i już się szykuję na wieczór. Będzie bosko :)

oj ja !!! to sporadycznie macie ten seks szkoda koniecznie jakis nawilżacz ;) dobrej zabawy

polka idz wymien baterie w wibratorze,bo stare sie juz wyczerpaly.Pewnie ejstes tak stara,brzydka i wydupcona ze nikt juz cie nie chce walic dziwko!

Autorko, życzę wesołej zabawy;) i zazdraszczam:) Ja niestety, muszę poczekać jeszcze dwa tygodnie na Czarniejszą...:( Ale jak wróci, to...klękajcie narody i drżyjcie Bogowie!!:D:D:D będzie się działo...;)

jestem pod wrazeniem,ze wiesz kim jestem i jak wygladam.Dlatego siedzisz tu pasztecie codziennie,i korzystasz z forum smyrajac sie, i na domnacji w erotycznym🖐️:classic_cool:

Gość daj spokoj kobieto
szkoda slow na debila -niepokornego typa, polka tracisz swoj czas

alez ja mam dzis duzo czasu i checi do pomocy, mlodym stulejarzą ononizujacym sie przed monitorem :D

""""alez ja mam dzis duzo czasu i checi do pomocy, mlodym stulejarzą ononizujacym sie przed monitorem """"" Po pierwsze, stulejarzOM :classic_cool: Po drugie, nie to żebym się czepiała, ale już kolejny raz piszesz ononista i ononizować się...a nie onAnista przypadkiem? :D A tak w temacie, to nie daj się mała niepokornemu :)

Gość teriiaa
niepokorny,bardziej przytyraj:)

Gość teriiaa
a jaka półka?