Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piatkowa

jak sie ubrac do sadu

Polecane posty

Gość piatkowa

Witam, jak powinnam sie ubrac do Sadu na sprawe o alimenty?? dodam ze mam 21 lat czyli garsonki odpadaja. Slyszalam ze garnitur to zbyt elegancko a jeansow zakladac nie wypada.Dzieki za odp

Elegancko; ja np. ostatnio założyłam czarną sukienkę(do kolan) i białą bluzkę. Myślę, że było ok.

Gość dfgsdgsd
do sadu lepiej jakieś codzienne ciuchy. dlaczego załatwiasz alimenty w sadzie a nie np. sądzie?:P

Gość dfvgthy
w cos,co ukryje twoj brzuch po ciazy;p

Gość piatkowa
upup

Gość Eryczka już nie lubi kafe
do sądu należy ubrać się elegancko

Gość Ulllllllllja85
Ja walczyłam o Alimenty na Siebie i Dziecko wyglądałam dobrze świeżo ufarbowane włosy, czerowna szminka , Sukienka Skromna Szara szare Rajstopy i buciki na koturnie , normalnie pomalowana , zadbana Polka ... Dostałam 400 zł na siebie i 600 na Dziecko :-) i w sądzie nie latają wszyscy w garniakach,garsonkach , ludzie chodzą w Jeansach, Leginsach,spódnicach i w spódniczkach , nikogo nie widziałam w BIAŁEJ BLUZCE, Ty masz się czuć dobrze , przecież za dobry wygląd Alimentów nie obcinają. Sama miałam Sędziną która wyglądała jak by była prosto od Kosmetyczki , Ładnie opalona, fajnie zrobiony paznokcieć zadbane włosy.

Gość gość urodzinowy 28
600zl na dziecko alimentow? dokladasz od siebie drugie tyle i masz 1200. Serio tyle na dziecko wydajesz? Co robisz z tą kasą?

Gość Kratkostajny
nie wkładaj majtek

Gość do sadu sie ubralam zwyczajnie
jak do pracy. Nie w dresie ale tez dlaczego mialam wskakiwac w gajerek? Przeciez to zadna uroczystosc. Jak do urzedu, nie w podartym i nie w brudnym. Co to za problem?