Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj chlopaak jest dziwny

moj chlopak jest skapy

Polecane posty

Gość moj chlopaak jest dziwny

dobrze, powiem tak: moj chlopak jest skąpy aż do granic wytrzymałości. sytuacja sprzed tygodnia: bylismy w restauracji ze znajomymi, taka kolacja. przyszlo płacenie rachunku, znajomy zapłacił za partnerkę mój wybałuszył na to oczy, powiedział mi, że muszę zapłacić za to, co zamówiłam. głośno przy zanjomymch " 31, 69" i musaiłam płacić. najlpesze było, że dałam 30 zł bo nie miałam więcej a on w drodze powtronej zaczął się upominać o tą złotówkę z groszami:( dziś zadzwonił do mnie z samego rana. myślałam,że chce zrobićmi niespodziankę ( nasze pół roku) otwieram mu zadowlona a on na to" wiesz co ewka, wez mi oddaj moje 7 zł co pozyczalem ci niedawno na autobus". :( zamurowało mnie. pracuje i zarabia ponad 2000. nie wiem jak można być tak skąpym, czy to da się wyleczyć? niedawno jeszcze spierał się ze mną, kiedy go zabiorę w końcu gdzieś, bo on mnie wszędzi zabiera;/ jestem studentką, więc nietsety nie śpię na pieniadzaqch, jednak nei upominam się o tak małe kwoty:(

Gość Skarbik
Ale numer to straszne że ci sie trafił SKNERUS żallllllllllllllllllllllllllllllllllllllll uciekaj

Gość gffgfg
wstyd

Gość szczery do boolu
Gdyby gościu nie pracował to bym jeszcze zrozumiał. Ale to już przesada, żeby się o parę zł dopominać, zwłaszcza od swojej dziewczyny. Porażka taki facet.

Gość dziewczyna sknerusa
a moj zarabia ponad 5tys. ja chwilowo nie pracuje i musialam zlikwidowac lokate,zeby miec za co zyc :( ponadto jest uzaleniony od zakupow internetowych. codziennie przychodzi jakas paczka... a i mamy sie zareczac a on juz mi mowi,ze w kwestii piersionka chyba bede rozsadna... ja juz nic nie wiem, nie chce zyc na jego koszt, bo nawet nie jestesmy malzenstwem. ale to juz przesada. chce mi sie wyc i u c i e k a c...

Gość nie no.........
" wiesz co ewka, wez mi oddaj moje 7 zł co pozyczalem ci niedawno na autobus"... jestes pewna, że to twój chłopak?!:O

Gość sprawdź to
takie typy lubią na rydzolowe radyjko wysyłać kasę!

Gość pytanko male mam do was
po pierwsze to ze jstes studentka to nie znaczy ze cglopak ma Ci zawsze wszystko stawiac. Duzo studentow pracuje zeby meic na wlasne wydatki oraz aby ogolnie sie jakos utrzymac. Po drugie jestem rpzeciwna temu zeby chclopak zawsze placicl za dziewczyne, bo z jakiej racji? U mnie w zwiazku ejst tak ze raz place ja, raz narzeczony. No ale zeupominal sie o te zlotowke i przyszedl specjalnie po 7 zl to juz przesada! I ty chcesz byc z kims takim? zastanow sie dobrze....nie rozumiem ludzi, ktorzy sa z partnerem, ktory ich zle traktuje...nie wiem...strach przed samotnoscia czy co? Ale moze zapytaj sie go czy ma probpemy finansowe albo cos....skoro tak mu zalezy na kazdej zlotowce...